Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Valorant oynarken sistem bir anda kapandı açma tuşuna basıyorum fanlar falan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor başka monitör ile denendi yeni PSU ile denendi yeni kablolar ile denendi sorun acaba hangi parçada.
Arkadaşlar Valorant oynarken sistem bir anda kapandı açma tuşuna basıyorum fanlar falan dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor başka monitör ile denendi yeni PSU ile denendi yeni kablolar ile denendi sorun acaba hangi parçada.
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 23 Kasım 2022 #2 Aynısı ben de olmuştu ekran kartı gitmiş yeni ekran kartı almıştım Kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor Artı 0 Eksi
Aynısı ben de olmuştu ekran kartı gitmiş yeni ekran kartı almıştım Kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor
KS KS Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 Cstyleee dedi: Aynısı ben de olmuştu ekran kartı gitmiş yeni ekran kartı almıştım Kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Emektar ölmüş demek. Artı 0 Eksi
Cstyleee dedi: Aynısı ben de olmuştu ekran kartı gitmiş yeni ekran kartı almıştım Kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor Genişletmek için tıkla... Emektar ölmüş demek.
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 23 Kasım 2022 #4 Baboli111 dedi: Emektar ölmüş demek. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz sen yine bir bilgisayarcıya filan götür istersen belki ucuza çözer ekran kartı almana gerek kalmaz Artı 0 Eksi
Baboli111 dedi: Emektar ölmüş demek. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz sen yine bir bilgisayarcıya filan götür istersen belki ucuza çözer ekran kartı almana gerek kalmaz
KS KS Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #5 Cstyleee dedi: Ne olur ne olmaz sen yine bir bilgisayarcıya filan götür istersen belki ucuza çözer ekran kartı almana gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tamire vericeğim fiyat eminim ki kartdan pahalidir. Artı 0 Eksi
Cstyleee dedi: Ne olur ne olmaz sen yine bir bilgisayarcıya filan götür istersen belki ucuza çözer ekran kartı almana gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tamire vericeğim fiyat eminim ki kartdan pahalidir.
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 23 Kasım 2022 #6 Baboli111 dedi: Tamire vereceğim fiyat eminim ki kartdan pahalidir. Genişletmek için tıkla... Alacağın ekran kartı ne veya kullandığın Cstyleee dedi: Alacağın ekran kartı ne veya kullandığın 500-600TL istemişlerdi 1 sene önce benden Ekran kartı tamiri için Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Baboli111 dedi: Tamire vereceğim fiyat eminim ki kartdan pahalidir. Genişletmek için tıkla... Alacağın ekran kartı ne veya kullandığın Cstyleee dedi: Alacağın ekran kartı ne veya kullandığın 500-600TL istemişlerdi 1 sene önce benden Ekran kartı tamiri için Genişletmek için tıkla...
KS KS Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #7 Cstyleee dedi: Alacağın ekran kartı ne veya kullandığın 500-600TL istemişlerdi 1 sene önce benden Genişletmek için tıkla... GT 730du emektar bütçem zaten sıkıntı bu aralar apu bir sistem toplarım Artı 0 Eksi
Cstyleee dedi: Alacağın ekran kartı ne veya kullandığın 500-600TL istemişlerdi 1 sene önce benden Genişletmek için tıkla... GT 730du emektar bütçem zaten sıkıntı bu aralar apu bir sistem toplarım
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 23 Kasım 2022 #8 Baboli111 dedi: GT 730du emektar bütçem zaten sıkıntı bu aralar APU bir sistem toplarım Genişletmek için tıkla... Zaten o PC seni daha ne kadar idare edecekti Uzun ömürler kullanırsın inşallah Artı 0 Eksi
Baboli111 dedi: GT 730du emektar bütçem zaten sıkıntı bu aralar APU bir sistem toplarım Genişletmek için tıkla... Zaten o PC seni daha ne kadar idare edecekti Uzun ömürler kullanırsın inşallah
KS KS Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #9 Cstyleee dedi: Zaten o PC seni daha ne kadar idare edecekti. Uzun ömürler kullanırsın inşallah. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta 60FPS yetiyordu yücelik 2'ye kadar çıktım ömrü bu kadarmış yapacak bir şey yok 2 kupon yaparım artık para yok. Cstyleee dedi: Zaten o PC seni daha ne kadar idare edecekti Uzun ömürler kullanırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim Allah'a emanet Artı 0 Eksi
Cstyleee dedi: Zaten o PC seni daha ne kadar idare edecekti. Uzun ömürler kullanırsın inşallah. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta 60FPS yetiyordu yücelik 2'ye kadar çıktım ömrü bu kadarmış yapacak bir şey yok 2 kupon yaparım artık para yok. Cstyleee dedi: Zaten o PC seni daha ne kadar idare edecekti Uzun ömürler kullanırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim Allah'a emanet
C Cstyleee Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 122 Yer Earth 23 Kasım 2022 #10 Baboli111 dedi: Valorant'ta 60FPS yetiyordu yücelik 2'ye kadar çıktım ömrü bu kadarmış yapacak bir şey yok 2 kupon yaparım artık para yok. Cevabın için teşekkür ederim Allah'a emanet Genişletmek için tıkla... GT 1030 2 GB alsan yine işini görür Almanya oynama sürprizli oluyor Artı 0 Eksi
Baboli111 dedi: Valorant'ta 60FPS yetiyordu yücelik 2'ye kadar çıktım ömrü bu kadarmış yapacak bir şey yok 2 kupon yaparım artık para yok. Cevabın için teşekkür ederim Allah'a emanet Genişletmek için tıkla... GT 1030 2 GB alsan yine işini görür Almanya oynama sürprizli oluyor