Ryzen 5 5600G ve APU ile League of Legends ve Valorant oynuyorum fakat sıcaklık 40 derece üstüne çıkmıyor, sensörü bozuk olabilir mi? İki oyunda da grafik ayarları full ve FPS AMD Control Panel üzerinde maksimum 75 olarak ayarlı.
Zaten oyun sırasında gözlemliyorum 30-40 dakika süren oyunun sonlarında bile aynı sıcaklık. 50 dereceleri falan görmesi gerekmez mi kasa mAtx kasa üstelik.
Zaten oyun sırasında gözlemliyorum 30-40 dakika süren oyunun sonlarında bile aynı sıcaklık. 50 dereceleri falan görmesi gerekmez mi kasa mATX kasa üstelik.
Bağışlayın bahsettiğiniz uygulamaları bilmediğim için soruyorum, oyun içinde sıcaklık değerlerini canlı bir şekilde mi gösteriyor yoksa oyunu alta atarak mı bakıyorsunuz sıcaklık değerlerine?
Bağışlayın bahsettiğiniz uygulamaları bilmediğim için soruyorum, oyun içinde sıcaklık değerlerini canlı bir şekilde mi gösteriyor yoksa oyunu alta atarak mı bakıyorsunuz sıcaklık değerlerine?
Bir iki kez ben de benzer şekilde denemiştim. Absürt geliyor kulağa ama pekâlâ mümkün gibi başıma geldiği için. O nedenle canlı bir şekilde sıcaklıkları gözlemlemeniz daha sağlıklı olabilir gibi geliyor bana.
Bir iki kez ben de benzer şekilde denemiştim. Absürt geliyor kulağa ama pekâlâ mümkün gibi başıma geldiği için. O nedenle canlı bir şekilde sıcaklıkları gözlemlemeniz daha sağlıklı olabilir gibi geliyor bana.