Arkadaşlar selam. Daha yeni işlemci ve RAM değişikliği yaptım. Bilgisayarım oyun oynarken aniden kapandı. Merak ettim sıcaklık değerlerine baktım, işlemci sıcaklığı 60-70 derece arasında geziyordu. Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Kullandığınız PSU'nun modelini ve watt değerini yazabilir misiniz? Sorun kullandığınız PSU'nun gerekli enerji ihtiyacını karşılayamamasından dolayı olabilir. Ayrıca sorunu daha önce yaşadınız mı? Sıklığı nedir?
Kullandığınız PSU'nun modelini ve watt değerini yazabilir misiniz? Sorun kullandığınız PSU'nun gerekli enerji ihtiyacını karşılayamamasından dolayı olabilir. Ayrıca sorunu daha önce yaşadınız mı? Sıklığı nedir?
Evet PSU fanı dönmüyorsa sıkıntı olabilir ek olarak watt değeride çok iç açıcı değil. Geleceğe dönük olması ve sorununuzu kökten çözmesi için yeni bir PSU almanızı öneririm. PSU arızalanmaya devam ederse bilgisayarınız için daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir.
Evet PSU fanı dönmüyorsa sıkıntı olabilir ek olarak watt değeride çok iç açıcı değil. Geleceğe dönük olması ve sorununuzu kökten çözmesi için yeni bir PSU almanızı öneririm. PSU arızalanmaya devam ederse bilgisayarınız için daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir.
Tabii ki hocam, Power Boost'un Fury BST-ATX750WEU 80+ 750W'lık modelini öneririm 1800 TL bandında diğer satıldığı sitelerde 2000 TL'yi geçmiş linkini bırakacağım sitedede 2000 TL'yi geçmeden almanızı öneririm. Yorumlarına bakarsak hiçbir sıkıntısı yok gayet kaliteli ve götüren bir PSU. Bütün ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır kullanım süreci yönündende kolay kolay sizi bırakmaz. Gelecekteki sistem upgradeleri içinde baya elverişli. 1800TL'lik linkini aşağıya bırakıyorum:
----->PSU<-----
İyi akşamlarr...