Oyun oynarken renk bozuluyor

ajan1166

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, son 3 gündür şöyle bir sorun yaşıyorum. Sadece oyunda mı oluyor bilmiyorum ama mesela oyun oynarken ekranı başka tarafa döndürdüğüm zaman ekranda gözüken dönen şeylerin arkasında kontrastlı bir gölge oluşuyor ve görüntü hafif bozuluyor ama sabit durduğum zaman görüntü net. Her oyunda bu sorunu yaşıyorum. NVIDIA ayarlarını kurcaladım monitör ayarlarını kurcaladım ama çözemedim nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör VA panel mi, IPS mi, OLED mi, bu problem genelde VA panel monitörlerde piksel arası yavaş geçiş hızından doğuyor.

Google yahut Youtube a Va panel monitor, Ghosting yazarak daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.

Kalitesiz, yüksek tepki süreli ips monitörlerde de reverse ghosting ve ghosting sorunuyla sıkça karşılaşılan bir şey.
monitörüm 1ms 180hz IPS panel ve alalı 3 ay oldu. sorun monitördeyse değiştirmeli miyim yoksa başka çözümü var mı

Monitörüm 1ms 180Hz IPS panel ve alalı 3 ay oldu. Sorun monitördeyse değiştirmeli miyim yoksa başka çözümü var mı
Tazeleme hızını 60 a çekip denedin mi hiç, aynı problem devam ediyor mu diye? Monitör ayarlarını da sıfırla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…