Oyun oynarken renk bozuluyor

ajan1166

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, son 3 gündür şöyle bir sorun yaşıyorum. Sadece oyunda mı oluyor bilmiyorum ama mesela oyun oynarken ekranı başka tarafa döndürdüğüm zaman ekranda gözüken dönen şeylerin arkasında kontrastlı bir gölge oluşuyor ve görüntü hafif bozuluyor ama sabit durduğum zaman görüntü net. Her oyunda bu sorunu yaşıyorum. NVIDIA ayarlarını kurcaladım monitör ayarlarını kurcaladım ama çözemedim nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sorunu olduğunu düşünüyorum driver güncellemeyi-düşürmeyi deneyin

Hocam sorunun monitörde olduğunu doğruladım oyundan ekran kaydı alıp telefona attığım zaman görüntüde sıkıntı yok

Aynı sorun bende de vardı, kaliteli bir DPI kablo aldım düzeldi, kablo markanız nedir acaba?
Kullandığım DP: Kablo

Kullandığım kablo monitörü aldığımda içinden çıkan DPI kablosu. Başka porta taksam düzelebilir mi?

Edit: Başka porta taktım düzelmedi hatta DP'yi çıkarıp HDMI taktım yine düzelmedi.

Son düzenleme:
hocam sorunun monitörde olduğunu doğruladım oyundan ekran kaydı alıp telefona attığım zaman görüntüde sıkıntı yok

kullandığım kablo monitörü aldığımda içinden çıkan dpi kablosu. başka porta taksam düzelebilir

Hocam sorunun monitörde olduğunu doğruladım oyundan ekran kaydı alıp telefona attığım zaman görüntüde sıkıntı yok

Kullandığım kablo monitörü aldığımda içinden çıkan DPI kablosu. Başka porta taksam düzelebilir mi?

Edit: Başka porta taktım düzelmedi hatta DP'yi çıkarıp HDMI taktım yine düzelmedi.
hz düşürüp tekrar denediniz mi?
Birde ekran kartına OC yaptınız mı

Hocam bendeki gibi mi oluyor görüntü paylaşmamız mümkün mü? Merak ettim
ilk fotoğraf sabit dururken ikinci fotoğraf hareket ederken. yerdeki taşlara bakınca daha da belli oluyor sorun.

Dosya Ekleri

• 7e64f676-16fc-4e31-89e3-fe338bf9b7ee.jpeg
    7e64f676-16fc-4e31-89e3-fe338bf9b7ee.jpeg
    144 KB · Görüntüleme: 20
  • 82b2f9f8-e839-4f95-88cb-125a7d97671f.jpeg
    82b2f9f8-e839-4f95-88cb-125a7d97671f.jpeg
    185,7 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı