Stres çarkı Şaka tabii ki. Çark değil de eskiden içi toz dolu stres topları vardı. Nişasta ya da benzeri madde ile falan yapılıyor bildiğim kadarıyla. Öyle bir şey alıp/yapıp ümüğünü sıkabilirsiniz faydası olacak ise. Bunun dışında diğer arkadaşların önerdiği gibi, iletişimi engellemek en mantıklı çözümlerden biri.
Tabiki sadece bir oyun ama oyuna verdiğin her maç için en az 20-30 dakikanı bu tarz insanlar yüzünden çöpe attığında kontrol zor oluyor. Hakkınla kaybetsen sürekli bir şey öğrenirsin.
Rahatlatıcı konsantre bozmayan müzikler dinleyin bence. Eğer rekabetçi tarzı oynuyorsanız hit, gaza getiren müzikler sinirinize iyi gelir ben öyle yapıyorum.
Bağırarak sakinleşen birisi olarak sakince mutfağa gidip bir bardak alıyorum ardından ağzıma dayayıp havasını çekiyorum ondan sonra avazım çıktığı kadar bağırıyorum böylece hem sakinleşiyorum hemde duyan olmuyor
Box yapanların ağızlarında kullandıkları plastik bir şey var, onu bulabilirsen kullanabilirsin dişlerini sıkınca geçer belki . Ya da ona benzer bir şeyi ısırabilirsin .