K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Oyundayken bir anda ekran kapanıp sinyal yok yazısı geliyor. Dün format attım, formattan önce böyle bir sorun yoktu. Neden olabilir?
Oyundayken bir anda ekran kapanıp sinyal yok yazısı geliyor. Dün format attım, formattan önce böyle bir sorun yoktu. Neden olabilir?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 12 Temmuz 2023 #2 Monitörle alakalı olmasın? HDMI çıkar üfle temizle ters tak. Artı 0 Eksi
KS KS K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Berk Count dedi: Monitörle alakalı olmasın? HDMI çıkar üfle temizle ters tak. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun oynarken oluyor. Yine de monitörle alakalı olabilir mi Artı 0 Eksi
Berk Count dedi: Monitörle alakalı olmasın? HDMI çıkar üfle temizle ters tak. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun oynarken oluyor. Yine de monitörle alakalı olabilir mi
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 karasz dedi: Sadece oyun oynarken oluyor. Yine de monitörle alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
karasz dedi: Sadece oyun oynarken oluyor. Yine de monitörle alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir?
KS KS K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 stenntugra dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Amd R7 200 series. Artı 0 Eksi
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 karasz dedi: Amd R7 200 series. Genişletmek için tıkla... Peki ya Güç kaynağınız? Artı 0 Eksi
KS KS K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #7 stenntugra dedi: Peki ya Güç kaynağınız? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum nasıl bakabilirim? Artı 0 Eksi
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #8 karasz dedi: Onu bilmiyorum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kasanızın yan kapağını açmanız gerek diye biliyorum. Artı 0 Eksi
karasz dedi: Onu bilmiyorum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kasanızın yan kapağını açmanız gerek diye biliyorum.
KS KS K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #9 stenntugra dedi: Kasanızın yan kapağını açmanız gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu yapabileceğimi sanmıyorum. Neyse hocam iyi forumlar ben bi format atayım. Artı 0 Eksi
stenntugra dedi: Kasanızın yan kapağını açmanız gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu yapabileceğimi sanmıyorum. Neyse hocam iyi forumlar ben bi format atayım.
M muratmozkan Femtopat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #10 karasz dedi: Onu yapabileceğimi sanmıyorum. Neyse hocam iyi Sosyaller ben bir format atayım. Genişletmek için tıkla... Usta ne yaptın geçti mi? Ben de Windows 11'e geçeyim dedim guncellemeleri yaptim ama oyunda sinyal gidiyor. Senin sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
karasz dedi: Onu yapabileceğimi sanmıyorum. Neyse hocam iyi Sosyaller ben bir format atayım. Genişletmek için tıkla... Usta ne yaptın geçti mi? Ben de Windows 11'e geçeyim dedim guncellemeleri yaptim ama oyunda sinyal gidiyor. Senin sorun çözüldü mü?