K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Oyundayken bir anda ekran kapanıp sinyal yok yazısı geliyor. Dün format attım, formattan önce böyle bir sorun yoktu. Neden olabilir?
Oyundayken bir anda ekran kapanıp sinyal yok yazısı geliyor. Dün format attım, formattan önce böyle bir sorun yoktu. Neden olabilir?
KS KS K karasz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #11 muratmozkan dedi: Usta ne yaptın geçti mi? Ben de Windows 11'e geçeyim dedim guncellemeleri yaptim ama oyunda sinyal gidiyor. Senin sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Sorun güç kaynağındaymış. Tamirciye götürdüm halloldu. Ama sen Windows 11'e geçtikten sonra olduysa yazılımsal bir hatadır muhtemelen. Artı 0 Eksi
muratmozkan dedi: Usta ne yaptın geçti mi? Ben de Windows 11'e geçeyim dedim guncellemeleri yaptim ama oyunda sinyal gidiyor. Senin sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Sorun güç kaynağındaymış. Tamirciye götürdüm halloldu. Ama sen Windows 11'e geçtikten sonra olduysa yazılımsal bir hatadır muhtemelen.