Oyun oynarken sistem aniden kapanıyor

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12GB
SSD veya HDD modeli
120gb ssd ve 320gb hdd
Ekran kartı
RX570
Anakart
ASROCK N68C GS FX
İşlemci
FX 6300
Merhaba. Oyun oynarken PC aniden kapanıyor ne yapmalıyım? Olay goruntuleyecisinde devicesetupmanager ve eventlog hata vermiş kapandığı zaman. İşlemci sıcaklığı da değil BIOS'a girince 64 derece ne yapmam lazım?
PSU: High Power HP 600 G12s.

Senin sorunun belli ki işlemcinin fazla ısınması. Termal bakım yapmalısın. İşlemcinin macununu yenile.

Yaptım hocam ama 58 derecede veyahut 6 derecede kapanan işlemci garip değil mi? Bir de Snowman M200 var.

Yaptım hocam ama 58 derecede veyahut 6 derecede kapanan işlemci garip değil mi? Bir de Snowman M200 var.

Dostum sen iyisimi güvenilir bir bilgisayarcıya götür kasayı durumu anlat yardımcı olsun. Macunu yenildikten sonra montajı doğru yapmamış olabilirsin. Macun olarak ne kullandın?

Dostum sen iyisimi güvenilir bir bilgisayarcıya götür kasayı durumu anlat yardımcı olsun. Macunu yenildikten sonra montajı doğru yapmamış olabilirsin. Macun olarak ne kullandın?

Eski macunum bitmişti onda da yüksek derecelere çıkıp kapanıyordu bu sorun 4 aydır var
Eski macun maxtor ctg8'di kaliteliydi şu anki Power Boost TG4705 böyle bir şeydi sanırım.

Oyun oynarken sıcaklıkları gözlemleyin msi afterburner ile gözünüz işlemci ısısında olsun kapandığında kaç derecelerde geziyor onu takip etmeye çalışın.

67 derecede sistem kapanmaz hocam psu da güç sorunu olabilir. Keşke başka psu ile deneme şansınız olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…