Oyun oynarken sistem aniden kilitleniyor

gods of 999

Hectopat
Makaleler
2
RAM
Team t-force tuf gaming 2x8
SSD veya HDD modeli
Kingstone A2000 M2 SSD
Ekran kartı
GTX 1660
Anakart
Tuf Gaming pro-s
İşlemci
R5 5500
Sistem son 1 aydır bu şekilde ne yapsam çözüm bulamadım. OCCT testi yaptım tüm parçalara hiçbir sorun yok. DDU ile sürücüleri sildim WHQL olanı yükledim yine düzelmedi. Son çare temiz kurulum yaptım yine aynı. CS2 oynarken ekran bir anda siyah oluyor ve monitör de no signal hatası oluyor. Ek olarak Bannerlord oynarken de aşağıya bıraktığım Drive linkindeki videoda ki sorun oluyor nedir bunun çözümü? Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güc kaynağınızı belirtin. Ayrıca no signal diyorsa ekran kartı sinyal vermeyi kesmiş demektir yani donanımsal soruna işaret ediyor ama yine de kesin konuşmamak lazım. Belki RAM kaynaklı bile olabilir.

Cougar STX 600W 80+ modeli mevcut ilk topladığımdan beri.

Güç kaynağı hakkında pek bir yorumum yok. Şöyle test etmeyi deneyin Valorant gibi hafif bir oyun oynayın grafikler düşük olsun bunun ardından ise ağır grafikli bir oyun oynayın. Hafif oyunda sorun yok ise güç kaynağı olma ihtimali var. Eğer sorun bundan anlaşılmazsa Aygıt Yöneticisi'nden veya olay görüntüleyicisinden hata 43 adlı bir uyarı var mı diye arayın.

Güç kaynağı hakkında pek bir yorumum yok. Şöyle test etmeyi deneyin Valorant gibi hafif bir oyun oynayın grafikler düşük olsun bunun ardından ise ağır grafikli bir oyun oynayın. Hafif oyunda sorun yok ise güç kaynağı olma ihtimali var. Eğer sorun bundan anlaşılmazsa Aygıt Yöneticisi'nden veya olay görüntüleyicisinden hata 43 adlı bir uyarı var mı diye arayın.

Olay görüntüleyicisine baktım dediğiniz hata yok önümüzde ki hafta kampanyandan aldığım 700W PSU gelecek sistemi bir de onunla deneyeceğim bakalım durum ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı