Oyun oynarken sistem kapandı ve geri açılmadı

MrReed

Femtopat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar, oyun oynarken aniden bilgisayarım kapandı, RAM'ın RGB ışıkları yanmaya devam etti. Sonra kasaya reset attım fakat fanların 1 saniye çalışıp durduğunu gördüm. Kabloları çıkarttım tekrar taktım, BIOS pilini çıkardım bekledim tek RAM takıp çalıştırmaya çalıştım yine olmadı.
Yardımlarınızı talep ediyorum.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşlar, oyun oynarken aniden bilgisayarım kapandı, RAM'ın RGB ışıkları yanmaya devam etti. Sonra kasaya reset attım fakat fanların 1 saniye çalışıp durduğunu gördüm. Kabloları çıkarttım tekrar taktım, BIOS pilini çıkardım bekledim tek RAM takıp çalıştırmaya çalıştım yine olmadı.
Yardımlarınızı talep ediyorum.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç kaynağında sorun olabilir.

Anakartta sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü RGB ışıkları yanmaya devam ediyor. Tabii kesin olarak bir şey diyemiyorum.
İlginç bir durumdayım.

PSU ve anakartı iyice incele, yanık patlak bir kısım var mı? İşe yarar mı bilmem ama ekran kartını söküp dahili karta kabloyu bağla.

PSU ve anakartı iyice incele, yanık patlak bir kısım var mı? İşe yarar mı bilmem ama ekran kartını söküp dahili karta kabloyu bağla.

Hocam şöyle bir şey denedim benim eski 600 watt PSU'yu anakart girişine bağladım çalıştı. Yeniden eski PSU'yu bağladım aynı şekilde bir saniye çalışıp kapandı sanırım sorun PSU'da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı