Oyun oynarken siyah ekran geliyor

Velneys

Hectopat
Ryzen 5 2600 RX570 4 GB ekran kartım var. Stok fan kullanıyorum. 1 2 saat Valorant oynadıktan sonra bilgisayar kendini resetliyor ve siyah ekran geliyor. Bilgisayar çalışıyor ama siyah ekran var. Görüntü gelmiyor. Bundan önce ryzenn3 1200 işlemcim vardı onda böyle bir sorun yoktu.
İşlemci ve ekran kartı macunlarını yeni değiştirdim. Montajda herhangi bir sıkıntı yok. Başka ne yöntem deneyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıkları kontrol edin. Kesintisiz değil de örneğin kırk dakika oynayıp on dakika kapalı tutun. Sonuçları bekliyorum.
Oyun orijinal mi?

Ryzen 5 2600 RX570 4 GB ekran kartım var. Stok fan kullanıyorum. 1 2 saat Valorant oynadıktan sonra bilgisayar kendini resetliyor ve siyah ekran geliyor. Bilgisayar çalışıyor ama siyah ekran var. Görüntü gelmiyor. Bundan önce ryzenn3 1200 işlemcim vardı onda böyle bir sorun yoktu.
İşlemci ve ekran kartı macunlarını yeni değiştirdim. Montajda herhangi bir sıkıntı yok. Başka ne yöntem deneyebilirim?
MSI Afterburner ile ekran kartı-işlemci-ram kullanımına ve sıcaklıklarına bakın. Sonuçları yazarsanız sorun burada mı değil mi anlamış oluruz. :)

Tamamdır. Dediğiniz şeyleri deneyim yazcam buraya

Bayağı bir fark oluştu. Neredeyse 50 60 FPS artışı oldu. 1600 de ne olur bilemem. Ama imkanın varsa geç derim.
Benimki AF olan modeli ama dediğin kadar devasa fark varsa ilk indirimde geçmeye düşünüyorum teşekkürler.

MSI Afterburner ile ekran kartı-işlemci-ram kullanımına ve sıcaklıklarına bakın. Sonuçları yazarsanız sorun burada mı değil mi anlamış oluruz. :)
Değerler bu şekilde..

Dosya Ekleri

• IMG_20211119_201218.jpg
    IMG_20211119_201218.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 46
Değerler bu şekilde..
Tamam, şu anlık sıcaklık değerleri normal. Bu sıcaklıkları sürekli kontrol edin oyunu oynadığınız zaman. Eğer 90 dereceye yaklaştığı zamanlarda reset atıyorsa, sıcaklıktandır yüksek ihtimalle. :)

Tamam, şu anlık sıcaklık değerleri normal. Bu sıcaklıkları sürekli kontrol edin oyunu oynadığınız zaman. Eğer 90 dereceye yaklaştığı zamanlarda reset atıyorsa, sıcaklıktandır yüksek ihtimalle. :)
Yok hayır. Hiç 90 dereceye çıkmadı. Sıcaklık max 70 derece felan oluyor.
çift ram kullanıyorum. onlardan kaynaklanıyor olabilirmi? slotlarını değiştirsem herhangi bi çözüm olurmu aceba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı