Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynarken durduk yere şarkı başladı. Spotify arkada açıktı ama şarkı baslatmamıştım. Bu neden olur?
Eğer Spotify telefonunla bağlantı kurmuşsa bağlantı kopunca kendiliğinden şarkı çalabiliyor. Bağlı değilse de bilgisayarında virüs taraması yapabilirsin.Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynarken durduk yere şarkı başladı. Spotify arkada açıktı ama şarkı baslatmamıştım. Bu neden olur?
Eğer Spotify telefonunla bağlantı kurmuşsa bağlantı kopunca kendiliğinden şarkı çalabiliyor. Bağlı değilse de bilgisayarında virüs taraması yapabilirsin.
Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynarken durduk yere şarkı başladı. Spotify arkada açıktı ama şarkı baslatmamıştım. Bu neden olur?
Maksat akılda soru kalmasın diye önerdim.Hocam virüsün böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
Maksat akılda soru kalmasın diye önerdim.
Hayır.Hesabı paylaştınızmı hiç arkadaşınızla, ailenizle falan.
Olabilir.Ctrl-/ Ctrl-? Shift-/ Shift-? bu kombinasyonlardan birini kullandıysan muhtemelen o yüzden açılmıştır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.