Oyun oynarken sürekli mavi ekran hatası (dxgkrnl fatal error)

tolgaaaberk

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1rB_UIkYw0ryMWljou55kNO77TpubpLi0/view?usp=sharing
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
512ssd
Ekran kartı
1650ti
İşlemci
ryzen 5 4600h
Öncelikle selamlar,
Bilgisayarım Lenovo IdeaPad 3 15ARH05 laptopumda oyun oynarken sürekli herhangi bir oyun sırasında çöküp mavi ekran hatası dxgkrnl fatal error veriyor.
SFC scannow, DISM /online /cleanup-image /restorehealth, driverları silip tekrardan yükleme, temiz kurulum haricindeki her şeyi denememe rağmen hiçbir şekilde çözülmüyor.
Yardım edebilir misiniz?
Bilgisayar özellikleri Ryzen 5 4600H, 1650 Ti 512 SSD 16 GB RAM.
Minidump dosyalarını da ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@tolgaaaberk Dahili ve harici ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

BIOS sürümünüz 2022 yılına ait güncelleyin.

Otomatik güncelleme için PC'yi taratın.

1737026195555.png
Ekran görüntüsü 2025-01-16 141649.png

Son düzenleme:
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, akşam işim bittikten sonra direk oturup yapacağım, fakat haricinde ben bu minidump dosyalarımı bir tanıdığıma gönderdiğimde bu sorunun daha çok donanımsal kaynaklı olabileceğini söyledi bana, doğru mudur acaba?

Hocam selamlar, fazlasıyla işim çıktığı için sizlere geri dönüt yapamadım kusura bakmayın.
Yaklaşık bir saat önce tamamiyle DDU ile safe Mode'da bütün driverları temizledim, ardından BIOS'u güncelledim çalıştırdım. Başlangıçta sorun yok gibi görünüyordu fakat durduk yere Opera GX'te YouTube'dan boş video izlerken mavi ekran vb. vermeden direk kendini yeniden başlattı çökmüş gibi. Ne yapayım?

Böyle bir halde hocam, bekliyorum.
Power testine bıraktım, başka bilgisayardan ssledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-17 213210.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-17 213210.png
    82,2 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı