Oyun oynarken sürekli mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

AnanasliTost

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 +8 yeni eklendi
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
Gtx 1050 Laptop
İşlemci
i7-7700HQ
Merhaba, ben yüksek sistem gerektiren oyunlarda sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve bu gittikçe sıklaşmaya başladı önceden günde 5-6 kere alıyorsam şu an sayamayacağım kadar fazla normal internette gezinirken bu duruma hiç rastlamadım. Ekran kartı sürücüsünü sıfırladım önceki sürümü yükledim yine olmadı bu durum yeni başladı bu arada önceki haftalarda böyle bir şey yoktu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump isterseniz şu şekilde Minidump.rar

Bilgisayar cızırdama sesi gelip mavi ekran veriyor ve yeniden başlatılıyor.

Son düzenleme:
Merhaba, ben yüksek sistem gerektiren oyunlarda sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve bu gittikçe sıklaşmaya başladı önceden günde 5-6 kere alıyorsam şu an sayamayacağım kadar fazla normal internette gezinirken bu duruma hiç rastlamadım. Ekran kartı sürücüsünü sıfırladım önceki sürümü yükledim yine olmadı bu durum yeni başladı bu arada önceki haftalarda böyle bir şey yoktu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump isterseniz şu şekilde Minidump.rar

Bilgisayar cızırdama sesi gelip mavi ekran veriyor ve yeniden başlatılıyor.

Hocam kendi fikrimi belirteyim ekran kartınız eski bir ekran kartı artık şu anki oyunları olsun windowsunuzu olsun kaldırmayabilir ekran kartınız ölmüş olabilir ekran kartınız çöküyor sanırsam bunun sebebide kendimce ekran kartının ömrünün bitmesinden dolayı artık yük kaldıramadığıdır

Hocam kendi fikrimi belirteyim ekran kartınız eski bir ekran kartı artık şu anki oyunları olsun windowsunuzu olsun kaldırmayabilir ekran kartınız ölmüş olabilir ekran kartınız çöküyor sanırsam bunun sebebide kendimce ekran kartının ömrünün bitmesinden dolayı artık yük kaldıramadığıdır.

Ama GTA 5'e ekran kartım oldukça yeterli mesela denizaltı görevi vardı orada suyun altında ilerleyince direk mavi ekran hatası alıyorum ilerleyemiyorum.

Ve bu kadar kolay mavi ekran almıyordum.

Ama GTA 5'e ekran kartım oldukça yeterli mesela denizaltı görevi vardı orada suyun altında ilerleyince direk mavi ekran hatası alıyorum ilerleyemiyorum.

Ekran kartınız yeterli olabilir oyun için ama ömrü dolmuş olabilir ekran kartı yük taşıyamıyor olabilir

Ve bu kadar kolay mavi ekran almıyordum.
gün geçtikçe dahada ömrünü yiridiği fikrindeyim

Kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam

Hocam bir de çok fazla oyun oynadıysanız gayet normaldir artık yeni ekran kartı alma zamanı gelmiş olabilir maalesef.

Yani fazla oyun oynadığımı düşünmüyorum sadece son 1 yılda büyük oyunları oynamaya başladım. Ama dediğim gibi 2 hafta içerisinde bu kadar değişiklik olmaz.

2 hafta önce böyle bir sorun yoktu.

FurMark testide bu şekilde çıktı.

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-16_143228238.png
    resim_2023-02-16_143228238.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Geri
Yukarı