Zylex08 Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #1 Oyun oynarken birden mavi ekran hatası ile karşılaştım ve ''System Thread Not Exception Not Handled'' yazıyordu. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2018
Oyun oynarken birden mavi ekran hatası ile karşılaştım ve ''System Thread Not Exception Not Handled'' yazıyordu. Sebebi nedir?
SteveVaininKedisi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523313609 9 Nisan 2018 #2 İşletim sisteminiz nedir? Ayrıca şu konuya bakın isterseniz: SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran Artı 0 Eksi
İşletim sisteminiz nedir? Ayrıca şu konuya bakın isterseniz: SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran
KS KS Zylex08 Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #3 SteveVaininKedisi dedi: İşletim sisteminiz nedir? Ayrıca şu konuya bakın isterseniz: SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran Genişletmek için tıkla... Windows 10 Artı 0 Eksi
SteveVaininKedisi dedi: İşletim sisteminiz nedir? Ayrıca şu konuya bakın isterseniz: SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran Genişletmek için tıkla... Windows 10
SteveVaininKedisi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523313609 10 Nisan 2018 #4 Zylex08 dedi: Windows 10 Genişletmek için tıkla... Selam. Birkaç link bırakıyorum bu forumda da yazılmış: Windows 10 "System Thread Exception Not-Handled" mavi ekran hatası System thread exception not handled - Windows 10 [Fix] System Thread Exception Not Handled Error Windows 10 Artı 0 Eksi
Zylex08 dedi: Windows 10 Genişletmek için tıkla... Selam. Birkaç link bırakıyorum bu forumda da yazılmış: Windows 10 "System Thread Exception Not-Handled" mavi ekran hatası System thread exception not handled - Windows 10 [Fix] System Thread Exception Not Handled Error Windows 10
KS KS Zylex08 Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2018 #5 SteveVaininKedisi dedi: Selam. Birkaç link bırakıyorum bu forumda da yazılmış: Windows 10 "System Thread Exception Not-Handled" mavi ekran hatası System thread exception not handled - Windows 10 [Fix] System Thread Exception Not Handled Error Windows 10 Genişletmek için tıkla... Selam, teşekkür ederim linkler için ancak bir sorum daha olacaktı bu hata donanımsal bir hata mı yoksa yazılımsal mı? Artı 0 Eksi
SteveVaininKedisi dedi: Selam. Birkaç link bırakıyorum bu forumda da yazılmış: Windows 10 "System Thread Exception Not-Handled" mavi ekran hatası System thread exception not handled - Windows 10 [Fix] System Thread Exception Not Handled Error Windows 10 Genişletmek için tıkla... Selam, teşekkür ederim linkler için ancak bir sorum daha olacaktı bu hata donanımsal bir hata mı yoksa yazılımsal mı?
SteveVaininKedisi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523313609 10 Nisan 2018 #6 Zylex08 dedi: Selam, teşekkür ederim linkler için ancak bir sorum daha olacaktı bu hata donanımsal bir hata mı yoksa yazılımsal mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle driver güncellemelerinden ya da işletim sisteminin güncellemelerinden kaynaklanıyor. İsterseniz şu yolu bir kontrol edin. Yardımcı olacağını umuyorum çünkü: Artı 0 Eksi
Zylex08 dedi: Selam, teşekkür ederim linkler için ancak bir sorum daha olacaktı bu hata donanımsal bir hata mı yoksa yazılımsal mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle driver güncellemelerinden ya da işletim sisteminin güncellemelerinden kaynaklanıyor. İsterseniz şu yolu bir kontrol edin. Yardımcı olacağını umuyorum çünkü:
KS KS Zylex08 Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #7 Yazılımsal olması bi nebze rahatlattı açıkçası. Bir daha yaşarsam bu sorunu bakabilirim teşekkürler. Artı 0 Eksi