"System thread exception not handled" mavi ekran hatası

Niach

Kilopat
Daha fazla  
1.5 ay önce sistemime 8 GB RAM ekledim. Aynı özelliklerde ve 3 4 gün sonrasında sürekli mavi ekran hatası almaya başladım ve her seferinde başka başka hatalar ile karşılaştım ve en sonunda bıktım format attım, RAM'lerimi kontrol ettiğim de sıkıntı olmadığına karar verdim. Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim.

minidump.rar dosyam.

Sistemim:

Ryzen 5 2600.
ASUS Prime B450M-K.
GTX 1660 Ti.
2x8 Corsair 3000MHz.

1588088892390.png

dpc watchdog violation hatası almaya başladım bu seferde yemin ederim deli olacağım.
minidump1.rar dosyam.
Lütfen yardımcı olun.
@claus

Son düzenleme:
Windows build güncel değil 1909 kurun. Kurduktan sonra windows güncellemelerini de yapın.
Aida64 kaynaklı almışsın. BIOS sürümünü bir sürüm düşürmüşsünüz bu yeterli değil 1201'e filan düşürmen gerekirdi. Siz yine de güncel olanı kullanın eğer Windows sürümlerini yaptıktan sonra hala alırsanız.

Çözüm çok saçma gelebilir ama, lütfen deneyin. Anakartınızda ''İntel Wifi'' veya ''Bluetooth'' varsa İntel Update ile günceller misiniz. Son Update ile ilgili bir durum olabilir. Bende de devamlı ''c'' hardiskini onarıyordu. Bu şekilde çözdüm.

Merhaba Windows 10 Pro kullanıyorum ve güncel sürüm yani bilmiyorum.
CMD açıp ekran görüntüsü paylaşın.
BIOS Default nasıl yapacağım bilgim yok baktım bulamadım :(

BIOS'a giriyorsaun optimal veya optimize default yazanı bulup basıyorsun tuşa sonra save yapıp yes deyip çıkıyorsun. Anakart kullanma kılavuzunu okumadığın için bilmemen normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı