berkerbasaran Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 139 Çözümler 4 12 Haziran 2022 #11 Çağrı2600 dedi: Sistemin donmasına etken midir bilemem. Blue Screen sadece, mavi ekran hatalarını gösterir. Donma sırasında Görev Yöneticisi'nden hangisinin ne kadar kullandığına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donduğu esnada Görev Yöneticisi de donuyordu.
Çağrı2600 dedi: Sistemin donmasına etken midir bilemem. Blue Screen sadece, mavi ekran hatalarını gösterir. Donma sırasında Görev Yöneticisi'nden hangisinin ne kadar kullandığına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donduğu esnada Görev Yöneticisi de donuyordu.
Ç Çağrı2600 Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 44 12 Haziran 2022 #12 berkerbasaran dedi: Donduğu esnada Görev Yöneticisi de donuyordu. Genişletmek için tıkla... Donma yaşandıktan sonra bilgisiyar kapanıyor mu ? Mavi Ekran veriyor mu ?
berkerbasaran dedi: Donduğu esnada Görev Yöneticisi de donuyordu. Genişletmek için tıkla... Donma yaşandıktan sonra bilgisiyar kapanıyor mu ? Mavi Ekran veriyor mu ?
berkerbasaran Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 139 Çözümler 4 13 Haziran 2022 #13 Çağrı2600 dedi: Donma yaşandıktan sonra bilgisayar kapanıyor mu? Mavi ekran veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapanmıyordu, mavi ekran da vermiyordu. Ben manuel olarak kasadaki tuşa basıp kapatıp açıyordum. Ama geçti şimdilik.
Çağrı2600 dedi: Donma yaşandıktan sonra bilgisayar kapanıyor mu? Mavi ekran veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Kapanmıyordu, mavi ekran da vermiyordu. Ben manuel olarak kasadaki tuşa basıp kapatıp açıyordum. Ama geçti şimdilik.