BerkayT06 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #1 ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 22 Temmuz 2020 #2 Sıcaklıktan dolayı toz yanması muhtemel. Kasanızı temizleyin. Artı 0 Eksi
jeffington Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #3 BerkayT06 dedi: ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? BerkayT06 dedi: ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Artı 0 Eksi
BerkayT06 dedi: ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? BerkayT06 dedi: ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz?
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #4 Bazen dışarıdan koku geliyor ben de benim kablolar, prizler veya kasa filan yanıyor sanıyorum, belki siz de aynısını yaşamış olabilirsiniz Artı 0 Eksi
Bazen dışarıdan koku geliyor ben de benim kablolar, prizler veya kasa filan yanıyor sanıyorum, belki siz de aynısını yaşamış olabilirsiniz
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Temmuz 2020 #5 F Dosya Ekleri maxresdefault.jpg 62,9 KB · Görüntüleme: 97 792750.jpg 27,9 KB · Görüntüleme: 78 Artı 0 Eksi
KS KS BerkayT06 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #6 jeffington dedi: Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Genişletmek için tıkla... jeffington dedi: Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle Artı 0 Eksi
jeffington dedi: Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Genişletmek için tıkla... jeffington dedi: Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Kokunun kasadan geldiğine emin misiniz? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle
Mustafa Acar Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 58 22 Temmuz 2020 #7 Reis bende bazen hopp yanık var misali nolıyor diyorum pencere açık bakıyorum , dışarıda yangın var eğer bir tost makinesi değilse endişe etme bence. Artı 0 Eksi
Reis bende bazen hopp yanık var misali nolıyor diyorum pencere açık bakıyorum , dışarıda yangın var eğer bir tost makinesi değilse endişe etme bence.
karo1001 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #8 Sistem yeniyse yada yeni bir GPU takıldıysa power gücü yetmiyor olabilir koku ondanda geliyor olabilir. Artı 0 Eksi
Sistem yeniyse yada yeni bir GPU takıldıysa power gücü yetmiyor olabilir koku ondanda geliyor olabilir.
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #9 BerkayT06 dedi: ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir oyunda sıcaklık değerlerinin SS'ini alın. Kasayı güzelce ıslak bişey olmadan temizleyin. Bütün bağlantıları çıkardığınızdan emin olun. Tekrar oyuna girip sıcaklık değerlerinin SS'ini alın. Artı 0 Eksi
BerkayT06 dedi: ETS oynarken bir anda yanık kokusu geldi ama bilgisayar çalışıyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir oyunda sıcaklık değerlerinin SS'ini alın. Kasayı güzelce ıslak bişey olmadan temizleyin. Bütün bağlantıları çıkardığınızdan emin olun. Tekrar oyuna girip sıcaklık değerlerinin SS'ini alın.
KS KS BerkayT06 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #10 karo1001 dedi: Sistem yeniyse yada yeni bir GPU takıldıysa power gücü yetmiyor olabilir koku ondanda geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... yeni hdd taktım 1 hafta önce Artı 0 Eksi
karo1001 dedi: Sistem yeniyse yada yeni bir GPU takıldıysa power gücü yetmiyor olabilir koku ondanda geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... yeni hdd taktım 1 hafta önce