E EmirCan0 Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 55 13 Mayıs 2020 #1 Sorunum oyun oynarken yanıt vermiyor hatası Zula'da mesela yanit vermiyor hatasi verip kapaniyor 2 oyunda daha denedim ayni sorunu nasıl çözebilirim? OC yapmıyorum.
Sorunum oyun oynarken yanıt vermiyor hatası Zula'da mesela yanit vermiyor hatasi verip kapaniyor 2 oyunda daha denedim ayni sorunu nasıl çözebilirim? OC yapmıyorum.
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #2 Tüm oyunlarda aynı hatayı alıyorsan bilgisayarına CCleaner yükle ve gereksizleri temizle. Eğer sadece Zula'daysa silip yüklemelisin. Artı 0 Eksi
Tüm oyunlarda aynı hatayı alıyorsan bilgisayarına CCleaner yükle ve gereksizleri temizle. Eğer sadece Zula'daysa silip yüklemelisin.
KS KS E EmirCan0 Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 55 13 Mayıs 2020 #3 turkish fish dedi: Tüm oyunlarda aynı hatayı alıyorsan bilgisayarına ccleaner yükle ve gereksizleri temizle. Eğer sadece Zula'daysa silip yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda bu arada format atalı 2 gün oldu FPS'de bir sorun yok çok iyi ama birden kapanıyor? Artı 0 Eksi
turkish fish dedi: Tüm oyunlarda aynı hatayı alıyorsan bilgisayarına ccleaner yükle ve gereksizleri temizle. Eğer sadece Zula'daysa silip yüklemelisin. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda bu arada format atalı 2 gün oldu FPS'de bir sorun yok çok iyi ama birden kapanıyor?
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #4 EmirCan0 dedi: Bütün oyunlarda bu arada format atalı 2 gün oldu FPS'de bir sorun yok çok iyi ama birden kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Driver'larınızı güncelleyin derim. Artı 0 Eksi
EmirCan0 dedi: Bütün oyunlarda bu arada format atalı 2 gün oldu FPS'de bir sorun yok çok iyi ama birden kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Driver'larınızı güncelleyin derim.
KS KS E EmirCan0 Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 55 13 Mayıs 2020 #5 turkish fish dedi: Driver'larınızı güncelleyin derim. Genişletmek için tıkla... Güncelledim ama zaten format atmadan önce de ayniydi. Artı 0 Eksi
turkish fish dedi: Driver'larınızı güncelleyin derim. Genişletmek için tıkla... Güncelledim ama zaten format atmadan önce de ayniydi.
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #6 EmirCan0 dedi: Güncelledim ama zaten format atmadan önce de ayniydi. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok. Ama isterseniz DriverPack indirin. Gereklileri kurar. Artı 0 Eksi
EmirCan0 dedi: Güncelledim ama zaten format atmadan önce de ayniydi. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok. Ama isterseniz DriverPack indirin. Gereklileri kurar.
KS KS E EmirCan0 Centipat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 55 13 Mayıs 2020 #7 turkish fish dedi: Fikrim yok. Ama isterseniz DriverPack indirin. Gereklileri kurar. Genişletmek için tıkla... tamam deniyorum. turkish fish dedi: Fikrim yok. Ama isterseniz driverpack indirin. Gereklileri kurar. Genişletmek için tıkla... Olmadı gene ayni oyunda 2 dk sonra falan kapaniyor gene yanit bermiyor yani. Son düzenleme: 13 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
turkish fish dedi: Fikrim yok. Ama isterseniz DriverPack indirin. Gereklileri kurar. Genişletmek için tıkla... tamam deniyorum. turkish fish dedi: Fikrim yok. Ama isterseniz driverpack indirin. Gereklileri kurar. Genişletmek için tıkla... Olmadı gene ayni oyunda 2 dk sonra falan kapaniyor gene yanit bermiyor yani.