Oyun oynarken yaratıklardan korkmak

Hocam çok işe yarayacağını sanmıyorum ama denemelisin gerçek hayatta mesela peygamber devesine bakamıyorum o tür böceklere bende aynı artık dayanamayıp böyle taktik yaptım.

Bazı oyunlarda ,örümcekli oyunlarda özellikle, oyun ayarlarından halledilebiliyordu ama her oyunda aynı özellik olmaz sanırım. Belgesel izleyerek belki üstesinden gelebilirsin. (benim de örümcek fobim var)

Bazı oyunlarda ,örümcekli oyunlarda özellikle, oyun ayarlarından halledilebiliyordu ama her oyunda aynı özellik olmaz sanırım. Belgesel izleyerek belki üstesinden gelebilirsin. (benim de örümcek fobim var)
sağolun hocam onu hiç bilmiyordum

Bazı oyunlarda, örümcekli oyunlarda özellikle, oyun ayarlarından halledilebiliyordu ama her oyunda aynı özellik olmaz sanırım. Belgesel izleyerek belki üstesinden gelebilirsin. (benim de örümcek fobim var)

Bende ağır bir şekilde eklem bacaklı ve kertenkele var bütün eklem bacaklılara aynı bu arkadaş gibi.

Benden bir tavsiye; ilk korkutuğunda veya yaratık çıkacağını vs anladığında (istersen kulaklığı çıkarabilirsin o da gerilim yapar) sonrasında kendine bunun bir ekrandaki görüntü olduğunu hatırlat ve derin nefes al kendini yaratık görmeye hazırla (istersen kaşlarını çat sinirlen vs o zaman da bir hazır oluyorsun düşmana gider gibi düşün)(Half-Life Source zıplayan yaratıklar benim de tüylerimi diken diken ediyor oyunu oynarken sesi gelince irkiliyorum ama her gördüğümü de öldürdüm

Hocam hamam böceği görsem kıyamet koparırım.

Hocam bizde fobi var öyle bakmamakla olmuyor bakmayınca da benim gözümün önüne geliyor eğer görmüşsem.

hocam yaratık çıktığında osmnalı marşı ile dalacam çözümüzün için saolun dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…