Oyun oynayamamak

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Durumu izah edeyim. Hikayeli oyunları seviyorum ve oynuyorum da. Ama oyunun içindeki o aksiyonu, dinamikleri öyle bir öldürüyorum ki oyunda tat mat kalmıyor. Aksiyon sekanslarında hiç millet gibi taktik yapamıyorum. Elim ayağım birbirine giriyor. Kaçıp kaçıp uzak saldırı deniyorum. Etkili vuruşlar ve kaçışlar yapamıyorum Ve işin kötüsü savaşlar bu şekilde çok uzun sürüyor ve defalarca ölüyorum her savaşta. Aksiyonun tadı yok oluyor. Gizlilik sekanslarında da aynı şekilde. Çalılığın içindeyim diyelim. Düşmanlar geliyor geçiyor geliyor geçiyor… ben hala çalılığın içindeyim. Çok iğrenç bir durum. İnternette herhangi bir insanın gameplay videosunu izliyorum mesela aksiyonu gayet yerinde zıplamasını kaçmasını biliyor yeri gelince kalabalığa karşı etkili bir şekilde çarpışıyor. Onu izlemek benim oynuyor olmamdan daha zevkli yani öyle söyleyim. Böyle bir konu için öneri beklemek saçma tabii ama, öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun geçmişi olan bunları yaşamaz yeni girmişsiniz bu piyasaya demek ki. Bu direkt başlıkta da yazdığın gibi oynayamamak. Yani bunu kırmanın tek yolu bilerek ölmeye gitmek hiç durmadan haritada dolaş sağa sola alakasız yerlere hızlıca git bir kaç kez öl ondan sonra aynı bölümü normal oyna.

Bende de oynadığım oyunda her taşın altına bakma hastalığı var mesela Baldurs Gate 3'te tüm oyunu 150 saatte bitiriyor millet ben daha ACT1'i bitirmedim 250 saati geçti o derece.

Eğer oyun önerisi istiyorsan şuan DLC lerini oynadığım Shadow of War'a bakabilirsin. Hata da yapsan önemli değil karakter uçuyo kaçıyor zaten bir şekilde öldürüyorsun düşmanları. Bence bu oyunla beceri kazanırsın.

Bu dediğinizi çocukken oynadığım Max Payne 2 de yaşamıştım birden fazla adam ile çatışmada olunca arada ESC basıp oyunu bile durdurduğum oluyordu sonrasında nasıl geçti derseniz yüksek çatışma içeren oyunların etkisi oldu mesela PUBG'de 10-20 kişinin atladığı yerlere atlayıp atlayıp öldüm bir süre sonra el ayağa daha az dolaşır oldu çünkü alışıyor insan bir süre sonra.

Oyunu öğrenip yetenek kazanman lazım. Hangi oyunlardan bu sonucu çıkardın?

R.E.P.O

Oynamalısın.
Last of Us 1 2 God of War RDR 2 bitirdim. Az önce de Horizon Zero Down bitti. Zero Down’da ne işkenceler çektim😃

Önerileriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yüksek çatışmalı bol ölümlü oyunlar oynamak bu duruma iyi gelebilir. Söylediğiniz oyunlara bakacağım sağolun. Bir de fps dışında bu konuda beni geliştirebilecek başka bir oyun öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Durumu izah edeyim. Hikayeli oyunları seviyorum ve oynuyorum da. Ama oyunun içindeki o aksiyonu, dinamikleri öyle bir öldürüyorum ki oyunda tat mat kalmıyor. Aksiyon sekanslarında hiç millet gibi taktik yapamıyorum. Elim ayağım birbirine giriyor. Kaçıp kaçıp uzak saldırı deniyorum. Etkili vuruşlar ve kaçışlar yapamıyorum ve işin kötüsü savaşlar bu şekilde çok uzun sürüyor ve defalarca ölüyorum her savaşta. Aksiyonun tadı yok oluyor. Gizlilik sekanslarında da aynı şekilde. Çalılığın içindeyim diyelim. Düşmanlar geliyor geçiyor geliyor geçiyor… ben hala çalılığın içindeyim. Çok iğrenç bir durum. İnternette herhangi bir insanın gameplay videosunu izliyorum mesela aksiyonu gayet yerinde zıplamasını kaçmasını biliyor yeri gelince kalabalığa karşı etkili bir şekilde çarpışıyor. Onu izlemek benim oynuyor olmamdan daha zevkli yani öyle söyleyim. Böyle bir konu için öneri beklemek saçma tabii ama, öneriniz var mı?

Hocam zorluğu değiştirin şahsen ben çoğu oyunu normalde hatta easyde oynuyorum. Bana öyle zevkli geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı