Oyun performansı için Windows 10 mu 11 mi tercih edilmeli?

Seviyorum Windows 10'u. Gelmiş geçmiş en stabil işletim sistemi. Siz de tapar gibi Windows 11'i övüyorsunuz.
22H2 yaklaşık 24H2 kadar RAM kullanıyor, en stabiliymiş aynen 🤡

2023 yılının kasım ayında format atmıştım en son Windows 11 sistemde onlarca güncelleme yüklendi sürüm yükselttim bir kere sorun veya yavaşlama yaşamadım tek yaptığım rutin arada güncelleme kalıntılarını temizlemek.

2023 yılının kasım ayında format atmıştım en son Windows 11 sistemde onlarca güncelleme yüklendi sürüm yükselttim bir kere sorun veya yavaşlama yaşamadım tek yaptığım rutin arada güncelleme kalıntılarını temizlemek.
Senin sorun yaşamaman diğerlerinin de yaşamadığı anlamına gelmez. Abartmayın bu kadar Windows 11'i.

Abartmıyorum. Olanı söylüyorum. 4 GB RAM'den daha az RAM tüketen güncel bir işletim varsa söyle ona geçelim.
Gayet abartıyorsun.
  1. Windows 11 çok RAM tüketiyor diyorsun, sistemlerin ne kadar RAM tükettiğini gördün. Ayrıca 4 GB RAM'i fazla buluyorsun ama artık günlük kullanımda Windows 10'da bile 4 GB RAM insanlara yetmiyor.
  2. Ayar yapmakla uğraşmaya ne gerek var diyorsun, halbuki sistem biraz daha yeniyse, bilgisayara yer açmak ve birazda olsa hızlandırmak için faydalı bir yöntem olabilir.
  3. İşletim sisteminin çalışıp çalışmamasına bakman, güncellemeleri umursamaman ayrı bir saçmalık zaten.

Son düzenleme:
Gayet abartıyorsun.
  1. Windows 11 çok RAM tüketiyor diyorsun, sistemlerin ne kadar RAM tükettiğini gördün. Ayrıca 4 GB RAM'i fazla buluyorsun ama artık günlük kullanımda Windows 10'da bile 4 GB RAM insanlara yetmiyor.
  2. Ayar yapmakla uğraşmaya ne gerek var diyorsun, halbuki sistem biraz daha yeniyse, bilgisayara yer açmak ve birazda olsa hızlandırmak için faydalı bir yöntem olabilir.
  3. İşletim sisteminin çalışıp çalışmamasına bakman, güncellemeleri umursamaman ayrı bir saçmalık zaten.
Microsoftun hangi güncellemesi sana oyunlarda %20 fps fazla kattı açıklar mısın ?

Microsoftun hangi güncellemesi sana oyunlarda %20 fps fazla kattı açıklar mısın ?
Açıklamaya gerek yok. Videoya göre RTX 4090, Windows 11'de daha çok FPS alıyor. Ben bundan bahsediyorum. Ayrıca 24H2 güncellemesi, 23H2 güncellemesinden daha çok FPS veriyor. Maalesef bu konuda da yanıldın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı