Oyun performansı için Windows 10 mu 11 mi tercih edilmeli?

Eğer illa Windows 11'de kalmak istiyorsanız, Windows 11 LTSC sürümünü indirmenizi öneririm. Benim için de aynı problem vardı; Windows yavaştı ve çok ağırdı. Sonra bu konuyu gördüm, buradakileri uyguladım ve Windows 11 bayağı hafifledi. Şu anda gayet hızlı çalışıyor, ben memnunum. Rehber: Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

Windows 10 mu geçeyim Windows 11 lot Enterprise LTSC 24H2 denenirmi hocam, art arda Format'da atmak istemiyorum SSD zorla miyim

Windows 10 mu geçeyim Windows 11 lot Enterprise LTSC 24H2 denenirmi hocam, art arda Format'da atmak istemiyorum SSD zorla miyim
Eğer Windows 11 kullanmak istiyorsanız, bence deneyin. Ben denedim ve gayet memnunum. Neredeyse her hafta, can sıkıntısından format atıyorum. Tabii bu zararlı bir şey, ama sizin için birkaç kezlik bir şeyden bir zarar gelmez :D.

Eğer Windows 11 kullanmak istiyorsanız, bence deneyin. Ben denedim ve gayet memnunum. Neredeyse her hafta, can sıkıntısından format atıyorum. Tabii bu zararlı bir şey, ama sizin için birkaç kezlik bir şeyden bir zarar gelmez :D.

Bu Windows'un kendisinin yaptığı bir sürüm mü?

Bu Windows'un kendisinin yaptığı bir sürüm mü?
Evet, bu Windows'un kendi yaptığı bir sürüm. Attığım konuyu okursanız anlarsınız. Oradaki sürüm de Windows'un kendi LTSC'si, ancak etkinleştirilebilmesi için başka bir siteden indiriliyor. Çünkü Microsoft'un kendi sitesinden indirirseniz, etkinleştirme süreli oluyor ve sınırsız değil. Bu bilginin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, fakat oradaki site de Microsoft'un sitesiymiş. Konuya yazılan cevapları okuyabilirsiniz.

Tamamdır sağ olun bakacağım.

10'dan geçtim 11'e 1 aydır böyle bir bilgisayara ruh inmiş gibi bilgisayarıma tıklıyorum 5 saniye sürüyor açılması 10 da 1 saniye bile sürmüyordu.

Ben daha çok dowload yaparken memnun kalmadım. 1 ay kadar sabırlı bir şekilde kullandım. Beğenmedim. Senin dediğin gibi tıklarken falan ufak tefek kasmalar vardı:(

Biz Windows 10'dan memnunuz. Ne istiyorlar bizden. Eski Türk filmlerinde olurya. Zengin biri gelir. Fakirlerin gecekondularını alıp onları kovmaya çalışırlar evinden. Aynen Microsoft bize yaptığı muamele.:)

Sisteme göre performans değişiyor diyenler neye dayanıyor bilmiyorum. Herkeste ya da Yeni sistem "oooo o zaman Win11 daha iyi, performanslı" eski sistem "Win10 kur daha iyi performans alırsın" komik. Kusursuz ve net bir cevap verilmez, genel olarak Win11 daha iyi ve performanslı.

Sisteme göre performans değişiyor diyenler neye dayanıyor bilmiyorum. Herkeste ya da Yeni sistem "oooo o zaman Win11 daha iyi, performanslı" eski sistem "Win10 kur daha iyi performans alırsın" komik. Kusursuz ve net bir cevap verilmez, genel olarak Win11 daha iyi ve performanslı.
Tam olarak sisteme göre performans değişimi yaşanmaktadır. Elbette işletim sisteminin etkisi var ancak sistemi eski olup da Windows 11'e geçenlerin performans düşüşü yaşamaları söz konusu. Forumda Windows 11'e geçip FPS düşüşü yaşayanların konularına göz atarsanız genel olarak sistemlerin yeni olmadığını anlayacaksınız.

Tam olarak sisteme göre performans değişimi yaşanmaktadır. Elbette işletim sisteminin etkisi var ancak sistemi eski olup da Windows 11'e geçenlerin performans düşüşü yaşamaları söz konusu. Forumda Windows 11'e geçip FPS düşüşü yaşayanların konularına göz atarsanız genel olarak sistemlerin yeni olmadığını anlayacaksınız.
Profilime bakmanı öneririm. Fazlalık olan özelik, hizmet ve görevleri kapatınca Pentiumlu laptoba bile Win11 çalıştırıyorum. Win10dan daha performanslı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı