Oyun Performansı İçin Windows 10 vs 8.1

Merhaba hortlatmış bulunmaktayım lütfen kusura bakmayın.

Intel i5-9600K işlemci
MSI Z390 MAG Mortar anakart
ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2060 OC GPU
Corsair Vengeance 3000 MHz 2x8 Bellek
Samsung 480 GB SSD

Sistemime format atmayı düşünüyorum. Sadece oyun amaçlı bir sistem. Windows 8.1 mi kursam 10 mu çok kararsızım. Bu bilgisayarda sadece 10 denedim ama sanki oyunlarda biraz problem çıkartıyor gibi. Windows 10 son sürümlerini mi kurayım yoksa 8.1 mi ne dersiniz ?

Hocam çok güzel ve güncel bir sisteminiz var. Windows 10 kullanabilirsiniz rahatlıkla. SSD var en önemlisi bu aslında.

Oyunlarda az da olsa anlık takılma sorunu yaşıyorum. Bende bunu Windows 10'a bağladım. Eski bilgisayarımda da SSD vardı 10 kurmuştum performans yarıya inmişti 8.1e göre. Çok kararsızım. Ayrıca 10 kurarsam 1909 kurmalıyım değil mi ?

Windows 8.1 gereksiz uygulamaları kapatmasını bilmeyen kullanıcılar için nimet ancak Windows 10 da o kadar çok gereksiz uygulama var ki sistemi çok yoruyor, eğerki düzgün ve gereksiz uygulamaları devre dışı bırakırsan Windows 10 super bir şekilde performans veriyor, güncelleme geldiğinde direkt kurmak yerine 1 ay beklemek en iyisi yoksa windows sizi kobay gibi ilk güncellemelerde kullanıyor.

Ben Windows 8.1 kurdum PC'ye Windows'ta gereksiz ve boş uygulamalar kurulu geliyor. Bende o uygulamaları kaldırıyorum tek tek. Siz kaldırmayı bilmiyorsunuz sanırım. Öyle gereksiz uygulamalar PC'yi yoruyor dediğinize göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…