Üçüncü taraf çerezleri de kabul etme seçeneğini aktifleştirin. Sonra sayfayı yenileyin, hatta kapatıp tekrar amın daha iyi olur. Ardından tekrar satın alın.Merhabalar, Epic Games'te aşağıdaki hatayı alıyorum oyunu alırken. 4 farklı kart denedim olmadı, 4 farklı cihaz denedim olmadı. Her türlü sipariş vere tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim?
Deneyeceğim. Bankaya düşmüyor.Üçüncü taraf çerezleri de kabul etme seçeneğini aktifleştirin. Sonra sayfayı yenileyin, hatta kapatıp tekrar amın daha iyi olur. Ardından tekrar satın alın.
Bu arada işlem bankaya düşüyor mu?
Kabul etme seçeneği Chrome ayarlarındakini kast ediyorsanız zaten aktifmiş o.Üçüncü taraf çerezleri de kabul etme seçeneğini aktifleştirin. Sonra sayfayı yenileyin, hatta kapatıp tekrar amın daha iyi olur. Ardından tekrar satın alın.
Bu arada işlem bankaya düşüyor mu?
O zaman Epic ile ilgili bir sorun var. Epic'e ulaşmaya çalışın. Sorunu çözmede yardımcı olurlar.Deneyeceğim. Bankaya düşmüyor.
Evet. Tarayıcı ayarlarından bahsediyordum.Kabul etme seçeneği Chrome ayarlarındakini kast ediyorsanız zaten aktifmiş o.
Denedim olmadı maalesef.Epic Games dilini İngilizceye çevirip satın almayı denediğimde düzelmişti. Sonrasında Türkçeye geri çevirdim
Denedim olmadı maalesef.
Epic Games ile iletişime geçtim fazla kart denemenizden kilitlenmiştir 48 saat bekleyin dedi bekleyip göreceğim.Hacı aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildinmi.
Epic Games ile iletişime geçtim fazla kart denemenizden kilitlenmiştir 48 saat bekleyin dedi bekleyip göreceğim.
Hayır destek hattı da çözemedi mecbur GPay üzerinden ödemek zorunda kaldım.Çözdün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.