Çözüldü Oyun sayısı nasıl azaltılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Profilimde 199 oyunum var gözüküyor, iki tane daha oyun alacağım ancak sayının 201 yerine 200 olarak gözükmesini istiyorum. Hesabımdan satın aldığım bir oyunu kaldırıp bu sayıyı azaltma imkanım var mı?

1683825587696.png

Son düzenleme:
Çözüm
Kütüphaneden oyuna tıklıyorsunuz. Destek yazısını tıklayorsunuz ve "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum." seçeneğini seçiyorsunuz.
Profilimde 199 oyunum var gözüküyor, iki tane daha oyun alacağım ancak sayının 201 yerine 200 olarak gözükmesini istiyorum. Hesabımdan satın aldığım biri oyunu kaldırıp bu sayıyı azaltma imkanım var mı?

Eki Görüntüle 1775274
Kütüphaneden sağ tık yapınca hesaptan kaldırma var. Öyle yapınca tamamen gidiyor ama belki oyunu gizleyince de istediğiniz olabilir.

Kütüphaneden oyuna tıklıyorsunuz. Destek yazısını tıklayorsunuz ve "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum." seçeneğini seçiyorsunuz.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Kütüphaneden sağ tık yapınca hesaptan kaldırma var. Öyle yapınca tamamen gidiyor ama belki oyunu gizleyince de istediğiniz olabilir.
Sağ tıklayınca sadece ücretsiz oyunlarda "Hesaptan kaldır" seçeneği gözüküyor. Para verdiğin (profilinde oyun sayısı olarak gözüken) oyunlarda ise oyuna tıklayıp destek sayfasına gitmen ve oradan kaldırman gerekiyormuş. Ben @490836'in yöntemi ile hesabımdan kaldırdım ve sayı azaldı.

Profilimde 199 oyunum var gözüküyor, iki tane daha oyun alacağım ancak sayının 201 yerine 200 olarak gözükmesini istiyorum. Hesabımdan satın aldığım bir oyunu kaldırıp bu sayıyı azaltma imkanım var mı?

Eki Görüntüle 1775274
201 olarak gozukunce ne olacak ki? 🤔

Technopat Haberler

Geri
Yukarı