Çözüldü Oyun sayısı nasıl azaltılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kütüphaneden oyuna tıklıyorsunuz. Destek yazısını tıklayorsunuz ve "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum." seçeneğini seçiyorsunuz.
Kütüphaneden sağ tık yapınca hesaptan kaldırma var. Öyle yapınca tamamen gidiyor ama belki oyunu gizleyince de istediğiniz olabilir.

Kütüphaneden oyuna tıklıyorsunuz. Destek yazısını tıklayorsunuz ve "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum." seçeneğini seçiyorsunuz.

Çözüm
Kütüphaneden sağ tık yapınca hesaptan kaldırma var. Öyle yapınca tamamen gidiyor ama belki oyunu gizleyince de istediğiniz olabilir.
Sağ tıklayınca sadece ücretsiz oyunlarda "Hesaptan kaldır" seçeneği gözüküyor. Para verdiğin (profilinde oyun sayısı olarak gözüken) oyunlarda ise oyuna tıklayıp destek sayfasına gitmen ve oradan kaldırman gerekiyormuş. Ben @490836'in yöntemi ile hesabımdan kaldırdım ve sayı azaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…