Oyun şirketi için web sitesi nasıl açılır?

Basit, hosting domaininizi alın. Hostinglerde tek tık ile WordPress kurma var. Kurun ve internetten beğendiğiniz bir temayı indirin WordPress sitenize ekleyin. Daha sonra admin panelden kendinize göre düzenleyin. Siz oyunlarınızı yapın bana ulaşın ben size destek olurum site konusunda.

Teşekkürler hocam. 3-4 yılı var daha oyun işinin. Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Bu arada domain ücreti kaç lira oluyor ortlama.
 
Sitenize bende yardımcı olabilirim.

Teşekkür ederim. Size ulaşabileceğim bir yer var mı? Bir de tasarımını şimdi yapsam. Domaini sonra alsam olur mu acaba? Blogger da oluyor sanırım.
 
İleride yazılımcı olmak istiyorum. Oyun geliştirip Steam gibi plartformlarda yayımlamak istiyorum. Kendi siteminde olmasını istiyorum. Siteyi nereden nasıl açabilirim?
Maaliyeti ne kadar olur? Sitede soru cevap, kendimi tanıtmam, oyunlarımın listesi olacak. Oyunun üstüne tıklandığı zaman Steam gibi yani nerede yayımladıysam o siteye atacak.
Selam kendini siteni blogspot.com dan ücretsiz açabilirsiniz ''Siteismi.Blogspot.com diye gözükür eğer istemiyosan az para verip Blogspot.com kaldırabiliyorsun.
 
tavsiyem bedava bir tema ustune html/php internet'te milyonlarca kod var kendi login panelini yap kendi hayal gucunu kullanarak o siteyi kur oyle devam et (hem sana da deneyim olur zaten oyun kodlamalarla ugrasacan)
 

Geri
Yukarı