Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Ocak 2021 #11 mertati dedi: AMD kullanan kişilere laf etmedim. Doğruluğunu da savunmadım. Sadece duyduğum şeyi söyledim. Duyduğum her şey doğru olmak zorunda değil. Özür dilerim duyduğum için, bir dahakine kulaklık falan takarım duymamak için. Genişletmek için tıkla... Tipik Intel fanboyu.
mertati dedi: AMD kullanan kişilere laf etmedim. Doğruluğunu da savunmadım. Sadece duyduğum şeyi söyledim. Duyduğum her şey doğru olmak zorunda değil. Özür dilerim duyduğum için, bir dahakine kulaklık falan takarım duymamak için. Genişletmek için tıkla... Tipik Intel fanboyu.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #12 Ali587 dedi: Tipik Intel fanboyu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Bırakın ağlasın köşede.
Ali587 dedi: Tipik Intel fanboyu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Bırakın ağlasın köşede.
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #13 ahmetaltkn dedi: Doğru bulmuyorsan niye burada söylüyorsun? Cidden AMD'yi hayatında kullanmayıp bilmeyip laf atanlara klavyeyi alıp böyle suratlarına... Genişletmek için tıkla... "Doğru bulmuyorum." yazmıyor, "Doğruluğunu savunmadım." yazıyor. Gözlük kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız takılı mı şu an? ahmetaltkn dedi: Aynen öyle hocam. Bırakın ağlasın köşede. Genişletmek için tıkla... AMD'yi kötülemedim, neden ağlayayım? Nedir bu sinir?
ahmetaltkn dedi: Doğru bulmuyorsan niye burada söylüyorsun? Cidden AMD'yi hayatında kullanmayıp bilmeyip laf atanlara klavyeyi alıp böyle suratlarına... Genişletmek için tıkla... "Doğru bulmuyorum." yazmıyor, "Doğruluğunu savunmadım." yazıyor. Gözlük kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız takılı mı şu an? ahmetaltkn dedi: Aynen öyle hocam. Bırakın ağlasın köşede. Genişletmek için tıkla... AMD'yi kötülemedim, neden ağlayayım? Nedir bu sinir?