Oyun tavsiyesi

  • Metro serisi
  • Life is Strange 1-2, Before the Storm
  • COD Advanced Warfare'ye kadar olan oyunları (Black Ops öncelikli önerimdir)
  • Far Cry serisi (3 ve Primal öneririm)
  • Fahrenheit
  • TWD serisi
  • Heavy Rain
  • Detroit: Become Human
  • BF 1-5
 
Ark Survival Evolved derim susarım.

Ark bug patlamasıdır. 4 yıl önce oyunda yanardağa ve mağaraya bir kişi girip diğerleri aynanda atmalayınca oyun çöküp grafik hatası veriyordu, 1 yıl önce kontrol ettik yanardağa artık girilmiyor ama mağarada hala aynı bug var. Oynanır mı oynanır ama ne kadar zevkli olur tartışılır. Bir de işin optimizasyon olayı var ondan hiç bahsetmeyeceğim kendiniz yorumlayın.


en kötü optimizasyonu olan oyun diye yarışma yapsalar birinci olur yeni aldığım masaüstünde fullerim diyordum ayarları yüksek epik arasında kalmak zorunda kaldım laptopada yükledim oyun laptobu dondurdu bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım ve açtığımda işletim sistemi diye bir şey kalmamıştı yeniden windows kurmak zorunda kaldım bu oyunu alacaksanız her şeye hazırlıklı olmanız lazım.

polis denen 1997'de çıkan oyun var grafikleri b*k gibi ama arkı en son grafiklere aldım ve o oyundan kötü oldu ama hala düşük fps alıyor 480p açtım oyunu hala öyle en sonunda Nvidia denetim masasından polis denen oyundan daha kötü görünmeye başlayıncaya kadar ayarları kıstım ve tam bir atari oyununa dönüştü isterseniz ekran görüntülerimden bakabilirsiniz.

oyunu masaüstümden oynuyordum bu kadar kötü optimize edildiğini farketmemiştim.

eğer ortalama bir bilgisayarım var minecraftta 150-200fps alıyor bu oyunu da orta-low ayarlarda alır diyorsanız yanılıyorsunuz bu oyun bilgisayarınızı üzerine durduğu zeminle en kötü ayarlarda bile eritebilir eğer emektar masaüstünüz alt kattaki komşunun tavanını eritirse şaşırmayın gayet normal bu oyunun en yüksek ayarlarını açmak için titanx gerekiyor sırf buna bakarak ağlayabilirsiniz.

yinede ne diyim oyun zevkli ama buglu salak bir çukura girip çıkamadım arkadaşta gelicem derken çukurda kaldı ve itemler gg oldu

970 ekran kartı olan pc bile multiplayer yerel ağ girince 4-5 kere fatal error veriyor ve oyunun kapatıp açılması gerekiyor çok sıkıntılı bir oyun bir sayfa hata mesajı yiyorsunuz durup dururken oyunda sonra oyunu kapatıp bir daha açıyorsunuz bu sefer arkadaşınızın yerel ağına giremiyorsunuz arkadaşınızın da oyunu kapatıp açıp yerel ağda tekrar paylaşması gerekiyor yine giriyorsunuz bu sefer ayrı bir hata veriyor yine kapatıp açıyorsunuz ve 30 dakika sırf arkadaşınızın oyununa girmek için hata mesajı yiyosunuz ve ona rağmen atari oyunu gibi oyun oynansa da kasıyor

eğer 950 aşağısı bir ekran kartınız varsa ve bilgisayarınız 3 yıldan daha eskiyse bu oyunu oynayamazsınız

bu fakirin bilgisayarı ♥♥♥ gibi demeyin oyunda salaklık var gta sanandreasın grafikleri ark'ın low grafiklerinden daha iyi ve daha iyi optimize edilmiş eğer oyunu videosundaki grafiklerle oynağayacağınızı sanıyorsanız 7000tl oyun bilgisayarı bile az kalıyor kuzende monster laptop var 7000tl lik bilgisayarda orta ayarların üzerine çıkınca kasıyor eğer videodaki gibi oynamak istiyorsanız kasanıza 2 tane nvidia gtx 1080 taktırın en az 20000tl lik masaüstü gerektirir yoksa camdan attığınız bilgisayarların fiyatı zaten bu bilgisayarın fiyatını geçecektir yada alt komşunuzun evi yanıyor diye size dava açarlarsa sizde şaşırmayın.

bu oyun yerine rust oynaya bilirsiniz daha iyi olur .

3 yıl sonra bu oyunu hala erken erişim halinde görürseniz şaşırmayın (çıktı lan erken erişimden ama hala mağaraya girince oyun çökme bugunu düzelmediler xd)

bu oyun 25 kuruş olmadıkça almayın internet kotanıza yazık ben iki kere laptoba indirmek zorunda kaldım 20 gb çöpe gitti şunuda söyleyeğim 10 gb indiriyorsunuz ama harddiskinizde 50 gb kadar yer tutabiliyor gta sanandreas alın hem daha iyi grafiklerde oynarsınız hemde daha az kadar hemde 4gb en azından hiçbir zaman oynayamayacağınız grafikleri boşuna indirme gibi bir derdiniz olmuyor.

on üzerinden sıfır yada bir puan verilir oyunun eğer bugsuz ve lagsız yapsalardı bu puan dokuza çıkardı ama ben hayatım boyunca böyle iğrenç derecede kasan ve en iyi bilgisayarda bile full hata mesajından hayattan bezdiren oyun görmedim inşallahta görmem zaten geri iyade etmiştim sonradan arkadaş istedi diye tekrar aldım şimdi pişmanım o ****** dinlediğime sizde bu hataya düşmeyin.

Biliyorum şu an hala okuyorsun ne bekliyorsun sayfayı kapat ve başka oyunlara bak.

110gb yer kapladığını gördüm oyunun. harddiskinizde tümör gibi büyür ve bir bakmışsınız güncelleme yüklerken yer kalmadı hatası veriyor. ben sildim 110gb yer açıldı. 10gb olan oyun böyle yer kaplıyor indirmeyin.
 

Dosya Ekleri

  • cats.jpg
    cats.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 17

Yeni konular

Geri
Yukarı