Epic Games Oyun tavsiyesi

Bütçe
250

Eneswqe

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 9060XT
Amd Ryzen 5 7500F
A620 Anakart
16Gb Ram
1TB m2 SSD
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
1TB M2 SSD
Ekran kartı
Rx 9060XT
Anakart
A620
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Arkadaşlarımla oynamalık güzel oyun tavsiyelerinizi bekleriz. 200 lira civarı olabilir. 4 kişiyiz. Bir ihtimal Steam'den de alabiliriz. 200 lira civarından oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarımla oynamalık güzel oyun tavsiyelerinizi bekleriz. 200 lira civarı olabilir. 4 kişiyiz. Bir ihtimal Steam'den de alabiliriz. 200 lira civarından oyun.
Arkadaşlarınızın sistemlerini bilmiyorum da optimizasyon sorunu yemeye okeyseniz Ranch Simülatör öneririm her ne kadar sorun yaşasak da baya bı saatim var.

Arkadaşlarınızın sistemlerini bilmiyorum da optimizasyon sorunu yemeye okeyseniz Ranch Simülatör öneririm her ne kadar sorun yaşasak da baya bı saatim var.
Gtx 1060, Rx9060Xt ve 9070xt.

Hocam Ark benim Steamde kütüphanemde var onlar Epic Gamesten alsa oynuyabiliriz değil mi?

Hocam Ark benim Steamde kütüphanemde var onlar Epic Gamesten alsa oynuyabiliriz değil mi?
Hocam, Ark'ı, Epic üzerinden oynarken çeşitli programlar kurmuştuk. Hepimiz Epic üzerinden oynuyorduk, Steam yoktu. Bunun üzerinden belki 1 sene geçmiştir, belki düzelmiştir, ama biraz sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı