Oyun Tavsiyesi

010199

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2014
Mesajlar
143
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Steam veya Origin gibi bir platformdan oyun almayı düşünüyorum. FPS, TPS herhangi bir türden oyun önerebilir misiniz? En son Metro Last Light oynuyordum. Bitince başlamak için söylüyorum. Senaryo modu akıcı olursa fena olmaz. Önerilerinizi bekliyorum, :)
 
Counter strike global offensive olmazsa olmaz bir oyundur kesinlikle almalısın. Ama genelde bu tarz oyunlar oynadığımdan senaryolu oyunlardan pek haberim yoktur :)

Düzeltme: Şimdi aklıma geldi oynadığım nadir senaryolu oyunlardan mirrors edge i alabilirsin senaryosuyla beni etkileyen nadir oyunlardan.
 
Counter Strike : Global Offensive, Call Of Duty Serisi, Tomb Raider, Sleeping Dogs, Watch Dogs, Far Cry 3. Aklımda bunlar var pek kategori seçmeden yazdım en son oynadığım ve oynayacağım oyunlar bunlar. :) Tomb Raider Complete pack olarak elimde var fakat hiç denemedim DLC'lerini falan. Bir ara indirimdeydi o ara alsaydın keşke.
 
Borderlands 2 diyorum. FPS ve RPG karışımı bir oyun. Başında bayağı zaman harcadım ve çok zevkliydi. Yeni oyunu da piyasaya çıkmak üzere sayılır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı