Oyun ve çizim programları için laptop önerisi

Dontdoclap

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Gemi, Yat tasarımı için AutoCAD gibi programları kullanacağım. Sürekli müzik dinleyeceğim için hoparlörleri gerçekten kaliteli derin basslara sahip, Tasarımcı olduğum için görsel ve ekran kalitesi ileri düzey mümkünse OLED gibi renkleri çok canlı gösteren, bataryası uzun ömürlü olup ayrıca ince olup çok ta küçük ekranlı olmayan, LoL CS2 Tarzı Online oyunları oynayabileceğim ve FPS sıkıntısı yaşamayacağım, Özellikle de ısınma problemi yaşamayacağım bir laptop arıyorum bütçe sıkıntı değil aklınızdaki modelleri önerirseniz sevinirim. Mümkünse oyunlarda minimum 150-200+ FPS alayım. En önemli kriterler ekran ses ve özellikle malzeme kalitesi alüminyum kasa vesaire olursa çok güzel olur plastik istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bence iyi ekran diz üstünde hala çok pahalıya geliyor.
Bence, siz işlemci ve ekran kartına ağırlık verip diz üstü ekran kalitesinden vazgeçin. Şimdi hatırlayamadım ama bir Alman dizüstü markası yeni geldi Türkiye'ye. O marka tam bu tür bilgisayarları uygun fiyata sunuyor.
Bir de eve güzel bir monitör alırsanız oyun keyfiniz tam, diz üstü maliyetiniz düşük olur (monitör alsanız bile.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı