Oyun ve Discord için 1000 TL mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
1000
Moondrop Jiu IEM Kulaklık (Type C) araştırın öyle bakın.

Tabii laptopunuzda Type-C girişi varsa.
Bilgisayarımda giriş var ve type-c'li olanı telefonda da kullanabiliyor muyuz? ve furkan arkadaşımızın önerdiği kulaklıklar arsında ne fark var Moondrop'un? Ve tek jaklı bir kulaklık alıp sonradan bunu 2jaka çeviren çevirici kullanırsam ses kalitesi vb. düşer mi?

Bilgisayarımda giriş var ve Type-C'li olanı telefonda da kullanabiliyor muyuz? Ve Furkan arkadaşımızın önerdiği kulaklıklar arsında ne fark var Moondrop'un? Ve tek jaklı bir kulaklık alıp sonradan bunu 2jaka çeviren çevirici kullanırsam ses kalitesi vb. düşer mi?

1) evet telefonda kullanabilirsiniz Type-C girişi varsa. 2) moondrop marka olarak iyi diye biliyorum ancak bu modelini bilmiyorum o yüzden araştırın diye ekledim. 3) az da olsa kulaklıktan kulaklıga değişebilir elbet ancak evet biraz da olsa kalite kaybı olabilir.

Peki kablolu fakat mikrofonsuz öneriniz var mı? Bilgisayarımın Mikrofon ve Ses olarak 2 tane jak girişi var, tek jaklılar bazen çalışmıyor ses jakına takınca. Mikrofonsuz alırsam direk ses jakına takar kullanırım diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı