jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 11 Aralık 2023 #1 Mesela şu anda AC Unity Steam'de 6 dolar ama DLC'ler Ubisoft Store'da daha ucuz. Ana oyunu Steam'den, DLC'leri de Ubisoft'tan alsam olur mu?
Mesela şu anda AC Unity Steam'de 6 dolar ama DLC'ler Ubisoft Store'da daha ucuz. Ana oyunu Steam'den, DLC'leri de Ubisoft'tan alsam olur mu?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.210 Çözümler 17 Yer BODRUM 11 Aralık 2023 #2 Maalesef oyun ve DLC aynı platformda olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 11 Aralık 2023 #3 BirForumcuKişi dedi: Maalesef oyun ve DLC aynı platformda olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuçta ubisoft connect gerekmiyor mu oyunları açmak için? Oradan benim Ubisoft'tan aldığım DLC'leri de görmez mi? Artı 0 Eksi
BirForumcuKişi dedi: Maalesef oyun ve DLC aynı platformda olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuçta ubisoft connect gerekmiyor mu oyunları açmak için? Oradan benim Ubisoft'tan aldığım DLC'leri de görmez mi?
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #4 jgnitro dedi: Hocam sonuçta ubisoft connect gerekmiyor mu oyunları açmak için? Oradan benim Ubisoft'tan aldığım DLC'leri de görmez mi? Genişletmek için tıkla... Görmez çünkü oyunu yüklerden DLC'leri oyun içine gömülü olarak yüklüyor platform. Sen DLC'leri farklı platformdan alsan dahi görmez. Artı 0 Eksi
jgnitro dedi: Hocam sonuçta ubisoft connect gerekmiyor mu oyunları açmak için? Oradan benim Ubisoft'tan aldığım DLC'leri de görmez mi? Genişletmek için tıkla... Görmez çünkü oyunu yüklerden DLC'leri oyun içine gömülü olarak yüklüyor platform. Sen DLC'leri farklı platformdan alsan dahi görmez.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.210 Çözümler 17 Yer BODRUM 11 Aralık 2023 #5 jgnitro dedi: Hocam sonuçta Ubisoft Connect gerekmiyor mu oyunları açmak için? Oradan benim Ubisoft'tan aldığım DLC'leri de görmez mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam illaki aynı platform olması lazım zaten sadece DLC almaya kalksanız platform hata verir oyunuda almanız lazım diye. Artı 0 Eksi
jgnitro dedi: Hocam sonuçta Ubisoft Connect gerekmiyor mu oyunları açmak için? Oradan benim Ubisoft'tan aldığım DLC'leri de görmez mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam illaki aynı platform olması lazım zaten sadece DLC almaya kalksanız platform hata verir oyunuda almanız lazım diye.
KS KS jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 11 Aralık 2023 #6 BirForumcuKişi dedi: Maalesef hocam illaki aynı platform olması lazım zaten sadece DLC almaya kalksanız platform hata verir oyunuda almanız lazım diye. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce Ubisoft Store'dan 2 DLC aldım ve ana oyun bende yoktu Artı 0 Eksi
BirForumcuKişi dedi: Maalesef hocam illaki aynı platform olması lazım zaten sadece DLC almaya kalksanız platform hata verir oyunuda almanız lazım diye. Genişletmek için tıkla... Hocam az önce Ubisoft Store'dan 2 DLC aldım ve ana oyun bende yoktu
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.210 Çözümler 17 Yer BODRUM 11 Aralık 2023 #7 jgnitro dedi: Hocam az önce Ubisoft Store'dan 2 DLC aldım ve ana oyun bende yoktu Genişletmek için tıkla... Alıp deneyebilirsiniz ben bildiğimi aktarıyorum denemek bedava . Artı 0 Eksi
jgnitro dedi: Hocam az önce Ubisoft Store'dan 2 DLC aldım ve ana oyun bende yoktu Genişletmek için tıkla... Alıp deneyebilirsiniz ben bildiğimi aktarıyorum denemek bedava .