Oyun ve düzenleme için 22.000TL sistem önerisi

H
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bu siteden alacağım havale ile.
Hocam yukarıda prime777'nin önerdiğini alın kesinlikle, video editing de varsa işin için de çok daha iyi olur

Hocam yukarıda prime777'nin önerdiğini alın kesinlikle, video editing de varsa işin için de çok daha iyi olur
Sebebiyse DDR5 bir sistem olması, ayrıca işlemcisi çok daha iyi 5600'den. Size işlemci gücü lazım kısa render süresi için ayrıca SSD hızı 7500 megabayta kadar destekliyor dosyalarınızı çok daha hızlı aktarabileceksiniz, import edebileceksiniz. 4060 ve 4060 ti arası fark için tüm bu nimetlerden vazgeçmeyin ki DLSS 3.0 ile ikisi de istediğiniz oyunu açacak.
 
H

Hocam yukarıda Prime777'nin önerdiğini alın kesinlikle, video editing de varsa işin için de çok daha iyi olur.

Sebebiyse DDR5 bir sistem olması, ayrıca işlemcisi çok daha iyi 5600'den. Size işlemci gücü lazım kısa render süresi için ayrıca SSD hızı 7500 megabayta kadar destekliyor dosyalarınızı çok daha hızlı aktarabileceksiniz, import edebileceksiniz. 4060 ve 4060 Ti arası fark için tüm bu nimetlerden vazgeçmeyin ki DLSS 3.0 ile ikisi de istediğiniz oyunu açacak.

Aynen öyle benim attığım da diğer bir alternatif aralarında 1bin TL var ama değer 1 bin TL daha fazla vermeye.
 
Aynen öyle benim attığım da diğer bir alternatif aralarında 1bin TL var ama değer 1 bin TL daha fazla vermeye.
Kesinlikle hocam. Ki şöyle bir şey var, 8gb vram her türlü iki kartı da sınırlıyor ve bu sebeple bu GPU her türlü değişecek 2k oyunculuk için. En azından 2-3 yıl sonra sadece GPU değişir diğer parçalarla uğraşmaz.
 
Kesinlikle hocam. Ki şöyle bir şey var, 8 GB VRAM her türlü iki kartı da sınırlıyor ve bu sebeple bu GPU her türlü değişecek 2K oyunculuk için. En azından 2-3 yıl sonra sadece GPU değişir diğer parçalarla uğraşmaz.

Kesinlik 2K oyunlar için daha iyi bir karta ihtiyacınız olabilir. Ama bu kartta gerçekten güzel. 3060 Ti'dan biraz daha iyi.
 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar kurtardınız beni valla :D @408157 arkadaşın attığını alacağım.
Ne demek hocam... Beyaz kasa seçeneği de vardı o daha da tatlıydı ama kalmamış hahaha. SSD gen4 destekliyor ben de az çok video editing yapıyorum ve öneririm o hızda bir şey almanızı ama gidip kullanılmamış ikinci el falan ayıklayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı