Oyun ve eğlence için Windows 10 vs 11

• Konuyu başlatan Trnorm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.398
Şöyle söyleyeyim Win 10 olan laptopumu win 11 e yükselttim belki 5 aydır kullanıyorum. Şu an güncel. Fakat 1 aydır wifi laptopu açınca otomatik bağlanmıyor. Sağ alttan bluetoothu açmak-kapatmak için menüyü açtığımda tuşlar hemen aktif olmuyor ilk 3-4 tık boşuna oluyor. Biraz bekledikten sonra basılabiliyor ama misal ben bt kapatmaya çalışacağım sağ alttan menüyü açtım bekledim bt simgesine tıkladım kapandı gözüktü ama ayarlara girip de bt ye baktığımda hala açık oluyor.
Hala tamamlanmış bir işletim sistemi değil. Yükseltme yaptığıma çok pişmanım. ufak tefek şeyler tadını kaçırsın istemiyorsan sakın geçme.

Hepinize çok teşekkür ederim dostlarım, anladığım kadarıyla çok bir fark yok. En güncel olanını seçmek en doğrusu olacak sanırım. Windows 11. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim

Bayağıdır Windows 11 kullanıyorum problem yaşamadım güncel olarak Valorant ve LoL oynuyorum ara ara farklı oyunlar da denedim. Windows 10'a göre daha stabil ve daha iyi FPS aldım bunun testini yaptım da Windows 11'e geçtim. Şu an Windows 10 hatalı falan deniliyor ama ben bir hataya rastlamadım ve oyunlardaki fpslerimden memnunum

Ben de çoğunlukla Valorant ve LoL oynayacağım, tecrübeni paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı