Black_eagle 1903
Hectopat
Daha fazla
@YigiTZ0 işte ben onu yeni arayüzle kullanmak istiyorum ben yeniliğe karşı olan bir insan değilim. Şuınu yeni arayüze entegre edemediler ya bir şey demiyorum. Öyle kullanmak istesem 10 kullanırım ki zaten 10 kullanıyorum. Bende performans düşüşü olmadı Windows 11 de ayrıca. Hem windows 10 da göze eski gelmiyor. Mesela ben bu sistemle 7 denedim eski geldi maalesef. Ayrıca 10 kadar performanslı değildi he 11i de denedim yavaşlama filan olmadı yani. Şöyle şeyleri düzelteseler tüm sorunlarından kurtulacaklar haberleri yok. Ben kimseye 10 önermedim konuda Windows 10'un desteği konusunda yorum yaptım ben. Hem Windows 10 da kullansa değişen çok bir fark olmaz ki eğer Intel işlemci kullanmıyorsa konu sahibi. Siz Windows 11 deki animasyon hanttalığı neden oluyor zannediyorsunuz? (Belli olmasa da 10 da da bu sorun mevcut.)
Böyle şeyler yüzünden NT Kernel arıza veriyor artık. Şu çekirdeği yenilesinler bi zahmet. Vistadan beri yetti be hep aynı yemeği ısıtp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Örneğin Ben 8.1 i çok beğenmiştim mesela herkesin aksine.Biraz geç tanıştım bu sistemle ama iyi ki tanışmışım. Şuan kullanılmaz ama maalesef.
Böyle şeyler yüzünden NT Kernel arıza veriyor artık. Şu çekirdeği yenilesinler bi zahmet. Vistadan beri yetti be hep aynı yemeği ısıtp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Örneğin Ben 8.1 i çok beğenmiştim mesela herkesin aksine.Biraz geç tanıştım bu sistemle ama iyi ki tanışmışım. Şuan kullanılmaz ama maalesef.
Son düzenleme: