AMD daha oyun odaklı.
AMD üzmez. Yıllardır kullanıyorum. İntel de kullandım. Fakat amd daha performanslı.Teşekkür ederim yanıt için Yapay zekaya sordum AMD daha çok render için diyor Intel oyun için diyor
Anladım teşekkür ederim.Bide pc anlayorsanız size bi pc atsam onu iy veya kçtü olarak söyler misinizAMD üzmez. Yıllardır kullanıyorum. İntel de kullandım. Fakat amd daha performanslı.
Bütçeniz ne kadar hocam? Siz direk söyleyin.Anladım teşekkür ederim.Bide pc anlayorsanız size bi pc atsam onu iy veya kçtü olarak söyler misiniz
60 000 TL Size zahmetBütçeniz ne kadar hocam? Siz direk söyleyin.
Hocam çok teşekkür ederim. Ama bi sorum olacaktı bu amd ekran kartları nasıl hiç kullanmadım![]()
MUGELLO-RX9070XT / AMD Ryzen 5 9600 TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MUGELLO-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 9600X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam güzel. Eskide kaldı o watman hataları vb. artık iyi merak etmeyin.Hocam çok teşekkür ederim. Ama bi sorum olacaktı bu amd ekran kartları nasıl hiç kullanmadım
Oradan isterseniz oynayacağınız oyunun fps değerine de bakın. Baya yüksek bence her oyunda.Hocam çok teşekkür ederim. Ama bi sorum olacaktı bu amd ekran kartları nasıl hiç kullanmadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.