Oyun ve iş için OLED ekranlı laptop alınır mı?

sowkral

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptop arayışım var uzum süredir, Kasım indirimleri varken alayım dedim. Oyun oynamam. Oynarsam Zula, PUBG vs. gerisi kendi işim için yazılım falan, yapay zekalar. Cursor, Gemini falan kullanacağım. OLED'ler arasında en ucuz işlemci olarak da iyi gördüm bilgim yok. Sizce alınabilir mi mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, laptop arayışım var uzum süredir, Kasım indirimleri varken alayım dedim. Oyun oynamam. Oynarsam Zula, PUBG vs. gerisi kendi işim için yazılım falan, yapay zekalar. Cursor, Gemini falan kullanacağım. OLED'ler arasında en ucuz işlemci olarak da iyi gördüm bilgim yok. Sizce alınabilir mi mantıklı mı?

HP Hepsiburada link eklenmiyor da ondan izin verin o zaman ona nasıl ekleyeceğim? @moderatör

Oled ekranı var. Yapı kalitesi bu fiyattaki bir laptoptan beklenmeyecek kadar iyi. Bahsettiğiniz işlemleri çok rahat yaparsınız, taşınabilirliği iyi. Yüksek grafikli oyunlarda zorlanabilir ama sizin oynadığınız oyunları çok rahat oynatır. Eksileri hoparlörü ve pil ömrü ama bu fiyata daha eksiksiz bir laptop da bulamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı