Oyun ve kod yazmak için 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
1500-2000
Teşekkürler öneriler için arkadaşlar.
Genel olarak VG249Q ve 24G2U modeli önerilmiş. VG249Q beğenmiştim zaten. 24G2U modelini de takibe alıyorum.

Aslında çalıştığım alan özeli itibariyle pivot özelliğe çok ihtiyacım yok. Önceliğim pivot olmasında değil ama olursa güzel olur tabii ki. Öncelik olarak monitörün dikey oynamasını istiyorum, yan dönmese de olur :)

Cidden iyi fiyata almışsınız hocam. Maalesef fiyatlar çok uçuk, ben de indirimlerden yakalarsam almayı düşünüyorum artık. Teşekkürler öneri için

Gerçekten iyi bir monitöre benziyor, teşekkürler. Takibe alıyorum

Bu attığınızın 165HZ olması hoş ama maalesef DP girişim yok bilgisayarımda.

Fiyat olarak uygun duruyor. Overdrive ile 1ms yanıt süresi diyor. Overdrive nedir?

Bu monitörlerin HDMI sürümünü nasıl öğrenebilirim? Laptopum HDMI 2.0 destekliyor, 144hz alabilecek miyim?
Argedeki arkadaşta var bu. HDMI sürümünü sordum, 2.1 olarak hatırlıyorum dedi. HDMI kablosu ile 144 Hz almış. Ama DP ile daha iyi çalışıyormuş.

MSI G241 modeli için ne dersiniz? İndirimde fiyatı düşecekmiş sanırım. Düşerse 1500'e almayı planlıyorum.
Özellik olarak o fiyata cidden iyi ama kimde görsem ölü piksel çıkmış. Ölü piksel çıkma olsaıliğı diğer monitörlere göre daha yüksek. Genelde değiştiriyorlar, o ayrı mesele ama haberiniz olsun.

Pivot özelliği olmaması da kötü olabilir.

Özellik olarak o fiyata cidden iyi ama kimde görsem ölü piksel çıkmış. Ölü piksel çıkma olsaıliğı diğer monitörlere göre daha yüksek. Genelde değiştiriyorlar, o ayrı mesele ama haberiniz olsun.

Pivot özelliği olmaması da kötü olabilir.
HDMI 1.4b destekliyormuş. DP olmadan 144 alamıyorum, pivot özelliği de yok ölü piksel de sıkıntı. vazgeçtim.

Dostum 2000TL bütçen varsa bunu kaçırma;

Onun harici biraz daha ucuz olsun ve curved olmasın diyosan;

NOT: İki monitörde VA panel. Ben pek önermiyorum VA ama monitörler kaliteli üzmezler seni.

Yalnız 1050Ti ekran kartın varmış sanırsam. Artık günümüzde pek yeterli olmayan bir kart en azından 144HZ için. O yüzden Monitöre para vermek yerine sistemini geliştirmeni öneririm. Bunun için İncehesap indirimlerini veya 21 Kasım'da gelicek olan Black Friday indirimlerini bekleyebilirsin. Çünkü oyun oynarken 144 FPS'in aşağısında aldığın zaman kartında G-Sync uyumlu olmadığı için hem oyunda yırtılmalar olucak, hemde oyunun sanki 60 FPS aşağısıymış gibi görüceksin. FreeSync ve G-Sync eğer FPS'in 144'ten aşağı olursa o anki aldığın FPS'i tazeleyerek sana akıcı bir görüntü sunar.

Şu video ile aklındaki soru işaretleri gidebilir ve belki ilk önce sistemini yükseltmeyi düşünebilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı