Merhaba Drwenski, teşekkürler ayrıntılı açıklaman için.
Önerilerin için teşekkürler ama ben de pek VA panel monitör almayı düşünmedim çok uzun ömürlü olmadıkları için. Aslında 27 inç curved hoş bir detay. Fakat 15inç laptopu ikinci monitör olarak kullanmayı planlıyorum. 27inç yanına komik duracak.
Ekran kartımın artık eski teknoloji kaldığının farkındayım fakat laptop olduğu için maalesef upgrade yapamıyorum. Dolar olmuş 1.7 bilgisayar alınmaz bu zamanda
)
Monitörü hem geleceğe yönelik hem de çoğunlukla yazılım programlama için alıyorum.
Kasa toplayana kadar söylediğiniz sıkıntıları çekeceğimin farkındayım fakat artık almam gerekiyor.
Umarım oyunları oynatmayacak kadar sıkıntı yaşatmaz bana. Genellikle 144fps alamıyorum dediğiniz gibi. Zaten hdmi1.4b bağlantısıyla 120hz alacağım.
Merhaba arkadaşlar,
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu monitör 11.11 kuponu ile birlikte 1712 Türk Lirası fiyata denk geliyor.
Gün içerisinde düşer diye bekledim fakat düşecek gibi durmuyor.
Sizce almalı mıyım?
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
ViewSonic XG2405 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu monitör 11.11 kuponu ile birlikte 1712 Türk Lirası fiyata denk geliyor.
Gün içerisinde düşer diye bekledim fakat düşecek gibi durmuyor.
Sizce almalı mıyım?
Teşekkürler.
KararVeremeyen hocam aynı nick'indeki durumdayım. Sizce almalı mıyım 1712TL'ye bu ürünü