Oyun ve Müzik için Zenfone 5 mi Xperia SP mi ?

Lana Del Rey

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir, Bayraklı
Daha fazla  
Meslek
Oto Yedek Parça
Öncelikle merhabalar arkadaşlar.

Önceki konumda diskavri çok tavsiye edilmediği için vazgeçtim. Zaten bu gün gidip elime bir zenfone aldım sonra diskavriyi alınca çöp hissi yaşattı :LOL:

Şimdi de bu iki cihaz arasında kaldım.

Benim için ilk önemli faktör kulaklık sesinin yüksek ve kaliteli olması. Orta seviye MDR-EX50LP kulaklığı kullanıyorum.

Her yerde müzik dinliyorum özellikle metroda ve bisiklet turlarında çok lazım oluyor.

Şimdi birincisi bu.

İkincisi ise cihazın uygulamalarda yavaşlama ve takılma yapmasını istemiyorum doğal olarak. Babamda Xperia M2 var arada bir alıp kurcalıyorum gayet güzel akıcı bir cihaz , Real Racing 3 yükledim gayet sorunsuz oynatıyor cihaz.

Bende aktif olarak Whatsapp gibi uygulamaları kullanıyorum , bir de oyun olarak clash of clans ve asphalt 8 oynarım en fazla.

Şimdi son kararı verecek olursak sizce hangi cihazı tercih etmeliyim ?

Not : İki cihazdan birini kullanan var ise ve kulaklıkla çokça müzik dinleyen cihaz hakkında yorum yaparlarsa sevinirim.

Neden Zenfone 5 tavsiye ettiniz acaba ? Yani SP'ye göre avatajı nedir ?
Öncelikle f/p ürünü olarak zenfone çok üst düzeyde ve orta segment cihazların bir sonraki android sürümü güncellemesi alması çok nadir görülüyor ve zenfoneda nadirlerin içinde ve android L 5.0 güncellemesini alacak stabilliğine dahada stabillik katacak.Telefondan çıkan ses az ama kulaklık takınca çok iyi bir performans alacağınızdan eminim.Ayrıca bende whatsapp ,snapchat gibi uygulamaları sıkça kullanıyorum ve herhangi klavye takılması,yada herhangi donma takılma sorunu yaşamadım bundan dolayı zenfone 5 i önerdim size :) Başka sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz..

Öncelikle f/p ürünü olarak zenfone çok üst düzeyde ve orta segment cihazların bir sonraki android sürümü güncellemesi alması çok nadir görülüyor ve zenfoneda nadirlerin içinde ve android L 5.0 güncellemesini alacak stabilliğine dahada stabillik katacak.Telefondan çıkan ses az ama kulaklık takınca çok iyi bir performans alacağınızdan eminim.Ayrıca bende whatsapp ,snapchat gibi uygulamaları sıkça kullanıyorum ve herhangi klavye takılması,yada herhangi donma takılma sorunu yaşamadım bundan dolayı zenfone 5 i önerdim size :) Başka sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz..

Kulaklıktan iyi performans alacaksak sıkıntı yok o zaman bu cihazı tercih edebilirim.
Hem güncelleme hemde 2GB ram avantajı da göz ardı edilmeyecek gibi.

Yardımınız için teşekkürler bu cihazı tercih edeceğim sanırım.

Bende aşırı müzik düşkünüyüm. Ama donanım kadar da kaynak da önemli. Youtube'de en iyi hallerini arıyorum müziklerin. Discovery2 kullanıyorum. Philips SHE3595 kulaklığım var. Kulaklık gerçekten alınası ve harika bir kulaklık. Fakat şikayetim telefondan. 30 liralık MP3'ten daha iyi performans alıyorum. Ama hakkını yememek gerek Discovery2 de bir çok telefonun üzerinde ses konusunda. Buraya yazmamın sebebi sırf ses kalitesini daha iyiye taşımak için telefonumu değiştirebilirim

Konu ses sistemleri olunca, müzik çalar, kulaklık, hoparlör vb, sony rakip tanımıyor bence :D Ama bahsettiğiniz iki telefon arasında sadece ses değil, diğer özellikleri de göz önünde bulundurunca bence de Asus daha mantıklı bir karar olacaktır. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı