Steam ile Epic'in fiyatı arasında dağlar kadar fark var. Eğer benim gibi abi ben girerim oyunumu oynarım keyfime bakar çıkarım dersen hiç düşünme Epic'ten al. Launcher da Launcher tutturmuşlar gidiyor, hiçbir önemi yok kardeşim benim için, ben oynuma bakarım. Kaldı ki ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ne Launcher da ne oyun konusunda ne de iade konusunda. Ama müşteri hizmetleri 5 para etmez.
Microsoft Store ve Xbox üzerinden mecbur kalmadıkça alma. Oyun dosyalarını şifreliyor ve Türkçe yama ve mod kurmak bayağı zorluyor hatta her oyunda olmuyor da.
Steam ise Epic Games gibi yerel fiyatlandırma yapmıyor. Sırf bu yüzden bile bizi umursamıyorlar diye düşünüp mecbur kalmazsam almadığım bir platform.
Oyun önerim ise kendi tarzıma göre a palagu e tale serisi, Hearts of Iron 4, Factorio, This War of Mine(bu biraz zor beğenilir), detroit become human.eskilerden Red Alert 2, Age of Empires 2, spore.
Üstelik Epic Games hesabına yüzde 20'lik oranda bakiye veriyor.
Microsoft Store ve Xbox üzerinden mecbur kalmadıkça alma. Oyun dosyalarını şifreliyor ve Türkçe yama ve mod kurmak bayağı zorluyor hatta her oyunda olmuyor da.
Steam ise Epic Games gibi yerel fiyatlandırma yapmıyor. Sırf bu yüzden bile bizi umursamıyorlar diye düşünüp mecbur kalmazsam almadığım bir platform.
Oyun önerim ise kendi tarzıma göre a palagu e tale serisi, Hearts of Iron 4, Factorio, This War of Mine(bu biraz zor beğenilir), detroit become human.eskilerden Red Alert 2, Age of Empires 2, spore.
Üstelik Epic Games hesabına yüzde 20'lik oranda bakiye veriyor.
Son düzenleme: