Oyun ve render için 3500 sistem toplama

Öyle de olabilir tabii ki. Hatta ben bu ufak detayı gözden kaçırmışım, render işlerinde NVMe SSD'ler daha iyi performans gösteriyor. Bu durumda 6300 lira civarı bir fiyat çıkıyor. İsterseniz bu şekilde alır, isterseniz ekran kartını veya monitörü yükseltebilirsiniz. Benim seçtiğim monitör de itopya'da yalnızca 50 TL kadar pahalı, onu da alabilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim, etrafımda iyi bir montaj yapan bilgisayarcı yok. Bu yüzden sizin sistemdeki monitör yerine benim attığım LG monitörü ve samsun ssd yerine de benim attığım sistemdeki ssdyi kullanıp 7400 TL'ye itopyadan almaya düşünüyorum, ailem de bu şekilde düşünüyor. Bir sıkıntı yoksa yakın zamanda siparişi vermeyi düşünüyorum.

İyi gibi gözüküyor hocam bu durumda. Hayırlı olsun şimdiden diyeyim :)
Çok teşekkürler yardımın için. Son olarak sistemi bırakayım. PSU olarak sizin önerdiğiniz yoktu. Bu marka iyi diye duymuştum, ekledim.

Dosya Ekleri

• sistem11.png
    sistem11.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 35
  • sistem12.png
    sistem12.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 31
Sistemi Power Boost, Frisby, Game Power, Everst (Rampage) emanet eden bir mağaza, youtuber, eş dost varsa kendisiyle ilişkiyi kesin. Hem sizin hem sistemin sağlığı için.

Hocam onlara suçu atmayayım, bu sistemi bir arkadaşım topladı :)
Maalesef Donanım Arşivi gibi 3 kuruş fazla kazanmak için insanları yanlış bilgilendiren herifler yüzünden türedi bu markalar. Arkadaşınızında onların izinden giden yanlış bilgilenen izleyenlerden biridir zaten. Sistemin son hali daha iyi. Hayırlı olsun şimdiden.

Maalesef Donanım Arşivi gibi 3 kuruş fazla kazanmak için insanları yanlış bilgilendiren herifler yüzünden türedi bu markalar. Arkadaşınızında onların izinden giden yanlış bilgilenen izleyenlerden biridir zaten. Sistemin son hali daha iyi. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim, beni uzun süre götürür ve oyunlarda da üzmez diye düşünüyorum :)

Çok teşekkürler yardımın için. Son olarak sistemi bırakayım. PSU olarak sizin önerdiğiniz yoktu. Bu marka iyi diye duymuştum, ekledim.
Kasa ve PSU olmamış hocam, itopya'da da fazla seçenek yok zaten. En azından onları farklı bir siteden almanız iyi olur. Vatan'dan alabilme şansınız varsa oradan önereyim bari.

Kasa ve PSU olmamış hocam, itopya'da da fazla seçenek yok zaten. En azından onları farklı bir siteden almanız iyi olur. Vatan'dan alabilme şansınız varsa oradan önereyim bari.
Keşke Vatan aynı parçaları gereksiz pahalı satmasada kimse itopya, sinerji gibi yerlerden sistem toplamasa. Ama durum ortada hocam.

Ah bee. Tam da sevinmiştim. Vatan pahalı olmasa hepsini oradan alırdım hocam. İtopyadan önerme şansınız yok mu ? Kasa ve PSU neden kötü ?;
Ah bee. Tam da sevinmiştim. Vatan pahalı olmasa hepsini oradan alırdım hocam. İtopyadan önerme şansınız yok mu ? Kasa ve PSU neden kötü ?;
Çok bir sıkıntısı çıkarmazsa veya alternatif önerebilirseniz itopyadan almak istiyorum.
Cevaplarınızı müsait olduğunuzda bekliyorum hocam.
@Rambo Okan Güler Hocam hala anlayamadım biraz baktım ama. Markadan ötürü mü olmamış dediniz yoksa uyumsuz mu ?
Yardımcı olabilir misiniz ? Yakın zamanda alacağım da acaba en son aattığıda kasa ve psu uyumsuz mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı