Oyun ve Tasarım Amaçlı Sistem Toplama

afugames

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir sistem kurmak istiyorum. Bütçe sıkıntısı yok. Battlefield 4 gibi oyunları tam çözünürlükte oynamak istiyorum. Aynı zamanda okuduğum bölüm dolayısıyla ağır tasarım programları kullanmam gerekiyor. Lütfen bana dönünüz.

- - - Güncellendi - - -

Ben GTX650TIB-DC2OC-2GD5 - Ekran Kartı - ASUS ARK | Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) RAMPAGE IV EXTREME - Anakart - ASUS http://novabilgisayar.com/pcFiyat.asp böyle bir şeyler buldum. Daha iyisi varsa lütfen söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi oyun oynayacaksanız ekran kartı çeşidi bol, ama daha çok çizim, tasarım programları kullanacaksanız ayrı ekran kartlarına yönelmeniz gerekir. Hangisi daha ağır basıyor ?

İntel İ7 4960x'e ne gerek var? Egonu mu tatmin etmeye çalışıyorsun? Ben 4930k satın aldım Vatan Bilgisayar'dan %30 indirimle 1320 TL(Şuanda 1646 TL) 1-2 ghz için 2 bin TL fazla vermeye değmez diye düşünüyorum. Ben de kendi sistemimi 3d modelleme ve render amaçlı topladım. İntel İ7 4960x şuanda 3.026 TL değmez bence İntel İ7 4930k al. Ekran kartın cuda destekli olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
uc1q4.jpg

%25 indirimle 4855 liraya geliyor. SSD'yi 2 tane koydum raid yaparsınız diye.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı