Oyun veya DLC almak isteyen var mı?

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar Steam hesabımda 115 ₺ bakiye mevcut. Bunu nakit paraya çevirmem gerek. Oyun veya DLC almak isteyen varsa eğer ücretini bana göndermesi karşılığında kendisine gift şeklinde yollayabilirim. Almak istediğiniz şey için paranız 5-10 ₺ eksik olursa, benim için problem değil. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Düzenleme: Minimum sipariş tutarı 100 ₺. Bakiyemin yettiği oyunu alıp gönderebilirim.

Son düzenleme:
Yüzde 20'den aşağı indirim yaparsanız kimse ilgilenmez sanırım. 3-5 TL için kimse gift şeklinde almaz.

Siz aynı fiyata alacaksanız insanlar tercih etmez, kendisi alır. Hem de Steam puanını almış olur. Bu yüzden indirim uygulamalısınız.

Haklısınız. Hiç yoktan 100 ₺ almam gerek :)

Beleş zannettim :D

Hahaha kusura bakmayın :D

Konu yanlış yere açılmış. İkinci el kısmına açarsanız almak isteyen kişiler mesaj atacaktır.

Konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini bilemedim :)

Fall Guys almak isterim. Oyunun fiyatı 38 TL. 22TL'ye evet derseniz en kısa sürede ininal veya Paycell ile ödemeyi gerçekleştireyim.

Konuda belirtmeyi unutmuşum, minimum 100 ₺ tutar.

Merhaba arkadaşlar Steam hesabımda 115 ₺ bakiye mevcut. Bunu nakit paraya çevirmem gerek. Oyun veya DLC almak isteyen varsa eğer ücretini bana göndermesi karşılığında kendisine gift şeklinde yollayabilirim. Almak istediğiniz şey için paranız 5-10 ₺ eksik olursa, benim için problem değil. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Düzenleme: Minimum sipariş tutarı 100 ₺. Bakiyemin yettiği oyunu alıp gönderebilirim.

Merhaba the hunter call of the wild 2021 Edition 113 ₺ civarı alacağım uygun bir şey derseniz sizden alayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı