NoSpoonz14 Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 8 20 Haziran 2023 #1 Sorum başlıktaki gibidir, sizce YouTube'ya da oyun videoları gelecekte biter mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Bitti bile. Artı 0 Eksi
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Hocam bu durum tamamen oyun sektörü ile bağlantılı. Oyun sektörü bitmeyeceği gibi oyun videoları da bitmeyecektir. Tabii biterden kastınız ne onu tam olarak bilmiyorum. İzlenmeleri diğer videolara göre düşük olabilir ama hala milyonluk oyun kanalları mevcut. Artı 0 Eksi
Hocam bu durum tamamen oyun sektörü ile bağlantılı. Oyun sektörü bitmeyeceği gibi oyun videoları da bitmeyecektir. Tabii biterden kastınız ne onu tam olarak bilmiyorum. İzlenmeleri diğer videolara göre düşük olabilir ama hala milyonluk oyun kanalları mevcut.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 20 Haziran 2023 #4 Tam aksine. VR deneyimli oyun videoları son kalite yüklenip herkes VR deneyimini yaşarsa gram düşmez. Tabii ''VR Desteği gelirse Youtube''a. Şu andan bahsetmiyorum fakat en fazla 5 6 yıl sonra olacak şeyler bunlar. Artı 0 Eksi
Tam aksine. VR deneyimli oyun videoları son kalite yüklenip herkes VR deneyimini yaşarsa gram düşmez. Tabii ''VR Desteği gelirse Youtube''a. Şu andan bahsetmiyorum fakat en fazla 5 6 yıl sonra olacak şeyler bunlar.
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 618 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #5 Hype'ı yüksek oyun videolarının devri asla bitmez. Bu tamamen oyunun gördüğü rağbete bağlı. Güncel ve izlenen oyunun videosuysa, devam! Artı 0 Eksi
Hype'ı yüksek oyun videolarının devri asla bitmez. Bu tamamen oyunun gördüğü rağbete bağlı. Güncel ve izlenen oyunun videosuysa, devam!
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #6 Oyun videoları biteli çok oldu. Ben Burak Oyunda zamanında bittiğini düşünüyorum. Eskiden oyun videoları 1 milyon izlenirdi şimdi maks 50k. wishes ruin life dedi: Oyun videoları biteli çok oldu. Ben Burak Oyunda zamanında bittiğini düşünüyorum. Eskiden oyun videoları 1 milyon izlenirdi şimdi maks 50k. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben Lets Playden bahsediyorum yoksa oyun trailer videoları tabii ki milyonlarca izlenir. Artı 0 Eksi
Oyun videoları biteli çok oldu. Ben Burak Oyunda zamanında bittiğini düşünüyorum. Eskiden oyun videoları 1 milyon izlenirdi şimdi maks 50k. wishes ruin life dedi: Oyun videoları biteli çok oldu. Ben Burak Oyunda zamanında bittiğini düşünüyorum. Eskiden oyun videoları 1 milyon izlenirdi şimdi maks 50k. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben Lets Playden bahsediyorum yoksa oyun trailer videoları tabii ki milyonlarca izlenir.
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 618 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #7 wishes ruin life dedi: Oyun videoları biteli çok oldu. Ben Burak Oyunda zamanında bittiğini düşünüyorum. Eskiden oyun videoları 1 milyon izlenirdi şimdi maksimum 50k. Bu arada ben Lets Playden bahsediyorum yoksa oyun trailer videoları tabii ki milyonlarca izlenir. Genişletmek için tıkla... Let's play ise işler değişir. Has oyuncu tayfa dışında pek izlenmiyorlar. Artı 0 Eksi
wishes ruin life dedi: Oyun videoları biteli çok oldu. Ben Burak Oyunda zamanında bittiğini düşünüyorum. Eskiden oyun videoları 1 milyon izlenirdi şimdi maksimum 50k. Bu arada ben Lets Playden bahsediyorum yoksa oyun trailer videoları tabii ki milyonlarca izlenir. Genişletmek için tıkla... Let's play ise işler değişir. Has oyuncu tayfa dışında pek izlenmiyorlar.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 20 Haziran 2023 #8 Ben tam olarak biteceğini düşünmüyorum. Alamadığım yeni çıkan oyunları izliyorum. Bu ekonomide de daha çok izlerim Artı 0 Eksi
Ben tam olarak biteceğini düşünmüyorum. Alamadığım yeni çıkan oyunları izliyorum. Bu ekonomide de daha çok izlerim
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 20 Haziran 2023 #9 Online oyunların bitmez de hikayeli oyunların devri bitiyor gibi. Artı 0 Eksi
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #10 LeqendLash dedi: Let's play ise işler değişir. Has oyuncu tayfa dışında pek izlenmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Sadece çok beklenen oyunların ilk Lets Play videoları izlenirse izleniyor. Ben böyle düzenli atılan hikayeli serilerin her videosunun 1m izlendiğini görmedim. Artı 0 Eksi
LeqendLash dedi: Let's play ise işler değişir. Has oyuncu tayfa dışında pek izlenmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Sadece çok beklenen oyunların ilk Lets Play videoları izlenirse izleniyor. Ben böyle düzenli atılan hikayeli serilerin her videosunun 1m izlendiğini görmedim.