Oyun videolarınızda ilginizi çeken içerik türü nedir?

Ella Freya

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
8.828
Makaleler
14
Çözümler
17
Yer
Ötüken
Örnek olarak; Carry Potter tarzı videolar mı hoşunuza gidiyor yoksa oyunu daha önce oynamış ve tekrardan oynayıp size oynarken her tarafını gösteren Gameplay videoları mı? İçerik üreticisi olduğum için önerilerinizi merak ediyorum.
 
İkisi de çok uzun tarzler ben bunları izleyeceğime açar oyunu oynarım zaten. Video dediğin Sovietwomble tarzı olur, gerçekten özenilmiş en komik, ilginç noktaların muhteşem editler ile birleştirildiği kısa videolar.
 
Örnek olarak; carry potter tarzı videolar mı hoşunuza gidiyor yoksa oyunu daha önce oynamış ve tekrardan oynayıp size oynarken her tarafını gösteren gameplay videoları mı?

2017 Burak oyunda istiyorum ben.
 
"Ben Sak" gibi kanalların yaptığı, oyun belgesellerini çok severek izliyorum. En son Sons of The Forest oyun belgesi yayınladı. Cidden çok büyük emek var.
 
Ben özellikle içinde Witcher hikayeleri geçen videoları izliyorum. Yennefer dışında kaçırdığım birçok detaya rastlıyorum. Bunun dışında bazı zor oyunlarda takıldığım yeri geçmek için gameplay videoları izliyorum.
 
"Ben Sak" gibi kanalların yaptığı, oyun belgesellerini çok severek izliyorum. En son Sons of The Forest oyun belgesi yayınladı. Cidden çok büyük emek var.
Bu kadar emek vermem bir işe yaramaz. Zamanında uğraşmıştım. Çok büyük abone sayınız yoksa işe yaramıyor. 10 dakikalık videonun 5 dakikasının izlenmesi %50 demekken 3 saatlik videoda 30 dk bile izlense 5/1 orana düşüyor. Direkt algoritma kaybı.
 

Geri
Yukarı